Noutăți și comunicate

Concert tribut Whitney Houston cu Dalma in Club Tribute

29 februarie 2012
Concert tribut Whitney Houston cu Dalma in Club Tribute
Miercuri, 29 februarie 2012, incepand cu ora 22:00, sunteti invitati la un concert tribut Whitney Houston, sustinut de Dalma, in Club Tribute din Bucuresti.

Pretul unui bilet este de 30 lei.

Dalma va aduce un tribut (superdivei) Whitney Houston saptamana viitoare, miercuri, 29 februarie 2012, in cel mai potrivit loc pentru un astfel de concert: Tribute.

O mare iubitoare a muzicii semnate Whitney Huston, Dalma se bucura ca poate sustine un astfel de concert - tribut, pentru a putea aduce, din nou, in centrul atentiei, repertoriul impresionant al artistei recent decedate ( care a plecat recent dintre noi ). " Pentru mine, Whitney traieste in continuare prin muzica ei si tot ce imi doresc este sa va tranzmit si voua acest lucru!", declara Dalma.

In ziua concertului, Dalma va interpreta live o piesa din catalogul Whitney Houston, LIVE la Radio Zu, in cadrul emisiunii Morning Zu, cu Morar si Buzdugan, pentru a oferi un preview a ceea ce se va intampla seara in Tribute.

In cadrul concertului, artista va fi acompaniata de Norbert Kovacs (chitara), Ovidiu "Cico"Cristian (tobe), Szabolcs Gyergyay (bas), Tihamer Ferenczi (keyboards), Claudiu Buna (percutie/congas) si Andreea Moldovan & Iulia Dumitrache ca si backing vocals.

Printre invitatii speciali se vor numara Prof. Florin Balan, care va interpreta la pian, si Aron Eltes la saxofon.

Dalma este o artista atipica prin modul in care si-a croit drumul in muzica, diferit de standardele cunoscute. Frumoasa, talentata si ambitioasa, Dalma este o artista completa, dornica sa isi demonstreze valoarea. A fost remarcata de echipa Divertis si a fost invitata sa faca parte din show-ul acestora, cu care a colaborat timp de 4 ani.

In 2009, aceasta s-a inscris la competitia Eurovizion, cu piesa, "Love Was Never Her Friend", semnata Marius Moga, unde a facut o impresie foarte buna atat publicului, cat si juriului.

Flexibilitatea in genurile abordate de Dalma (pop, jazz, gospel), timbrul vocal aparte si atitudinea optimista fac ca DALMA sa fie in orice conjunctura o aparitie de neuitat.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă