Noutăți și comunicate

Concert tribut Queen cu trupa Crazy Little Queen, la Timișoara

11 noiembrie 2023
Concert tribut Queen cu trupa Crazy Little Queen, la Timișoara
Crazy Little Queen (HU) va susține sâmbătă, 11 noiembrie 2023, un concert tribut Queen în M2 Event Venue din Timișoara, de la ora 20:00.


Informații despre eveniment

Crazy Little Queen s-a format în vara anului, iar în 5 octombrie 2017 am avut concertul de debut unde publicul a putut auzi ”Don't Stop Me Now”, ”Somebody to Love”, ”We Are The Champions” și bineînțeles piesa care a dat numele trupei ”Crazy Little Thing Called Love”. https://www.youtube.com/watch?v=Zu0zSLQgPNs

Crazy Little Queen este cea mai populară trupă tribut Queen cu cei mai mulți fani și cele mai multe concerte din Ungaria. Concertele lor sunt speciale pentru că pun accent pe calitatea, puterea și atmosfera muzicii live. La fiecare întâlnire Crazy Little Queen oferă o experiență pe care publicul dorește să o experimenteze din nou și din nou. Și reușesc sa o facă fără mustață falsă, dar cu cele mai mari hituri ale Queen, și prin interpretarea unor melodii pe care trupa nu le-a mai putut cânta live alături de Freddie Mercury.

Accesul la concert costă 50 de lei. Biletele se pot achiziționa online de pe Iabilet, sau la intrare în seara concertului.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top