Noutăți și comunicate

Concert tribut Bon Jovi cu New Jersey in Hard Rock Cafe

7 martie 2019
Concert tribut Bon Jovi cu New Jersey in Hard Rock Cafe

Joi, 7 martie 2019, BestMusic Live Concerts te invită de la ora 21:30 la Hard Rock Cafe, pentru o seară alături de trupa italiană tribut Bon Jovi, New Jersey!
Veti putea auzi piese precum "Bed Of Roses", "Living On A Prayer", "Keep The Faith", "Blaze Of Glory", "Runaway", "It’s My Life", "Always" şi multe alte refrene cu care Bon Jovi a cucerit topurile mondiale! Bilete veti gasi si la intrare.

Activă din 2007, trupa NEW JERSEY este cotată drept cel mai fidel tribut BON JOVI din lume. Formaţia tribut originară din Italia este formată din muzicieni profesionişti, a căror misiune declarată este aceea de a aduce în faţa publicului aranjamentele orchestrale identice cu cele originale şi savoarea inconfundabilă a unui show BON JOVI. Din recuzita celor de la NEW JERSEY nu lipseşte nici celebra chitară cu grif dublu, care dă sonoritatea caracteristică piesei "Wanted Dead or Alive".

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.Biletele au următoarele preţuri:
- VIP: 60 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)
- Acces General: 45 de lei, cu loc la masa in sala
- Fara loc: 45 de lei

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artistii tai preferati si sa te bucuri de muzica lor, într-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care îti reamintesc de legendele muzicii si calitatea sunetului îti garanteaza cea mai placuta experienta live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Pentru acest eveniment nu este permisa anularea biletelor.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top