Noutăți și comunicate

Concert Tribut AC/DC la Hard Rock Cafe cu trupa The Rock

6 octombrie 2016
Concert Tribut AC/DC la Hard Rock Cafe cu trupa The Rock
Joi, 6 octombrie 2016, de la ora 21:30, va răsuna din nou la Hard Rock Cafe inconfundabilul “for those about to rock...we salute you” in cel mai tare spectacol-tribut AC/DC, pus în scenă de The R.O.C.K., concert în memoria colegului Nik Baydin."Nik ne va fi alături pe scenă și va cânta cu noi o piesă AC/DC, iar împreună ne vom aminti ce om minunat și mega chitarist a fost Nicu. Am găsit o posibilitate ca Nicu să fie alături de noi la fiecare spectacol... Cel care a acceptat să ne ajute să mergem mai departe și să joace rolul lui Nik este Mihai Vasile, zis și Angus, chitaristul trupei Fameles și membru al trupei Alex Poro Band, căruia îi mulțumim! Totodată sperăm să îl avem alături ca invitat special pe Andrey, fratele lui Nik, de asemenea un chitarist foarte talentat." (Daniel Ignat)
https://www.youtube.com/watch?v=edUG-hu7UR4Costumează-te “Back In Black”, avântă-te, cu riffuri de mare viteză, pe “Highway To Hell” și vino să cânți "Thunderstruck", "Hell's Bells", "You Shook Me All Night Long" și “TNT”, într-un concert exploziv!

Cu un solist de excepție, al cărui timbru vocal se apropie foarte mult de cel al lui Brian Johnson, cu un chitarist solo din Moscova, cu o energie debordantă și prezență scenică nestăvilită, asemeni lui Angus Young și cu instrumentiști experimentați la bass, chitară ritmică și tobe, trupa tribut The R.O.C.K. reusește de fiecare dată să încânte publicul și să îl transpună în starea electrizantă a unui concert AC/DC.

(2) ConcertTributACDClaHardRock..._kg3VFPH0f.jpgLa fiecare concert din Hard Rock Cafe te bucuri de reîntâlnirea cu legendele muzicii, într-o atmosferă unică. Artiștii preferați sunt chiar lângă tine, colecția de suveniruri te poartă printre file din istoria rockului și calitatea sunetului îți oferă cea mai placută experiență live.

Biletele pentru showul THE R.O.C.K. se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Hard Rock Cafe Bucuresti, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), dar și la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului, la intrare.

Biletele au următoarele prețuri:
  • 50 de lei, cu loc VIP în fața scenei (număr limitat la 80 de bilete)
  • 40 de lei, cu loc la masă, în sală

Sunt disponibile și bilete fără loc, în picioare, la prețul de 40 de lei.Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău - Åžoseaua Kiseleff, nr. 32. Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă