Noutăți și comunicate

Concert tribut AC/DC cu THE R.O.C.K. la Hard Rock Cafe

12 mai 2017
Concert tribut AC/DC cu THE R.O.C.K. la Hard Rock Cafe
Vineri, 12 mai 2017, de la ora 22:30, inconfundabilul “For those about to rock... we salute you” va răsuna din nou la Hard Rock Cafe. Nu pierde cel mai tare spectacol-tribut AC/DC, pus în scenă de The R.O.C.K..Costumează-te “Back In Black”, avântă-te, cu riffuri de mare viteză, pe “Highway To Hell” și vino să cânți "Thunderstruck", "Hell's Bells" "You Shook Me All Night Long" și “TNT”, într-un concert exploziv!

Cu un solist de excepție, al cărui timbru vocal se apropie foarte mult de cel al lui Brian Johnson, un chitarist solo cu o energie debordantă și prezență scenică nestăvilită, asemeni lui Angus Young și cu instrumentiști experimentați la bass, chitară ritmică și tobe, trupa tribut The R.O.C.K. reusește de fiecare dată să încânte publicul și să îl transpună în starea electrizantă a unui concert AC/DC.

La fiecare concert din Hard Rock Cafe te bucuri de reîntâlnirea cu legendele muzicii, într-o atmosferă unică. Artiștii preferați sunt chiar lângă tine, colecția de suveniruri te poartă printre file din istoria rockului și calitatea sunetului îți oferă cea mai placută experiență live.

Biletele pentru showul THE R.O.C.K. se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Hard Rock Cafe Bucuresti, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic
Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 - langă casa de bilelete Metrorex, Magazinele Uman, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), dar și la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului, la intrare.

Biletele au următoarele prețuri:
- 49 de lei, cu loc VIP în fața scenei (număr limitat la 80 de bilete)
- 39 de lei, cu loc la masă, în sală.

Sunt disponibile și bilete fără loc, în picioare, la prețul de 39 de lei.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top