Noutăți și comunicate

Concert Tri in Club Puzzle din Bucuresti

3 februarie 2014
Concert Tri in Club Puzzle din Bucuresti
Luni, 3 februarie 2014, sunteti invitati de la ora 21:00 la un concert TRI in Puzzle Club din Bucuresti! Prima seara din saptamana magica Puzzle aduce publicului un concert de jazz special, cum altfel?

Acces pe baza de bilet: 30 de lei.

Rezervari si info la telefon: 077 21 600 31 sau http://liveinpuzzle.ro/rezervari
Adresa Puzzle Cafe Bistro & Live Events : Piata Victoriei - Calea Victoriei 155, bloc D1, tronson 6, parter, Bucuresti, http://liveinpuzzle.ro, http://facebook.com/liveinpuzzle Sunt doar trei. O voce și doua instrumente cu corzi grave. Canta fără pian, fără percuție, fără nimic din ceea ce se presupune că împlinește, armonic și ritmic, o formație muzicală tradițională. Åži-au luat în bagaj puține lucruri - simplitatea bogată și generoasă a muzicii populare romanești, mintea, sufletul, talentul"¦ și dorința de a face muzică altfel!

Trei muzicieni cu istorii si structuri diferite se intalnesc pentru a se juca cu sunetele, intr-un experiment acustic inedit, aplaudat pe marile secene bucurestene. Au căutat mult timp o soluție, un drum pe care să apuce, gandind, ca Wolfgang Amadeus Mozart odinioara, ca "după tăcere, ceea ce s-ar putea apropia cel mai mult de exprimarea inexprimabilului este muzica".

"Muzica are și nu are nevoie de cuvinte. Pornește de la sunet, ajunge la cuvant dar apoi îl poate pierde pe drum, în favoarea expresivității, a bucuriei jocului cu sonorități, a libertății de a transmite ce crezi și ce simți: o poveste, un dialog, o tristețe sau o explozie de bucurie care să umple un univers", spune Ciprian Parghel.

Vă întrebați daca se poate reuși așa ceva cu doar o voce și două instrumente cu corzi grave? Răspunsul dat de vocalista Irina Sarbu, violoncelistul Adrian Naidin și basistul Ciprian Parghel suna ferm și puternic.Saptămâna magică Puzzle înseamnă săptămâna cuprinsă între 3 și 9 februarie și marchează 1 an de la înființarea acestui spațiu de concerte, spectacole de teatru sau improvizație, evenimente speciale, petreceri, răsfăț culinar și atmosferă caldă de la prima oră a dimineții până noaptea târziu.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă