Noutăți și comunicate

Concert T.REX in Hard Rock Cafe

26 martie 2012
Concert T.REX in Hard Rock Cafe
Joi, 29 martie 2012, legendara trupa britanica T-REX va concerta pentru prima oara în Romania, la Hard Rock Cafe, in cadrul seriei de concerte Classic Rock Nights.

Din show nu vor lipsi piese precum "Get it On", "20th Century Boy", "Children of the Revolution" sau "Hot Love". In deschidere vor canta Manfellow si QuantiQ.

Formata in anul 1967 la initiativa solistului Marc Bolan, trupa s-a numit initial Tyrannosaurus Rex, lansand patru albume folk sub aceasta titulatura intre anii 1967-1970. Succesul a venit o data cu anii '70, atunci cand formatia si-a schimbat atat denumirea in T-REX, dar si stilul muzical. Si-a gasit identitatea in zona glam rock, segment pe care a cunoscut afirmarea la nivel mondial, cu hituri precum "Ride a White Swan", "Hot Love", "Jeepster", "Get it On", "Telegram Sam" sau "Metal Guru".

In prezent T-REX are o activitate concertistica bogata si aduce in fata publicului piesele din perioada de aur a grupului, in cadrul unor spectacole ce transpun spectatorii direct in miezul anilor '70.

Biletele se gasesc la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center, Librariile Adevarul, Eminescu, Magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1 si la Hard Rock Cafe. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe http://www.biletoo.ro, http://www.blt.ro si http://www.bilet.ro

Pretul biletelor difera in functie de categorie:

Categoria VIP - 400 lei (intalnire & poza cu trupa, afis & CD cu autograf)
Categoria I - 120 lei (loc la mese )
Categoria II - 70 lei (in picioare)


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top