Noutăți și comunicate

Concert Toulouse Lautrec, The pixels si Fractures in Wings Club

7 ianuarie 2012
Concert Toulouse Lautrec, The pixels si Fractures in Wings Club
Sambata, 7 ianuarie 2012, incepand cu ora 21:00, Wings Club va gazdui un concert de Sf. Ion cu trupele Toulouse Lautrec, Pixels si Fractures.

Pretul unui bilet este de 15 Ron.

Program eveniment:
Fractures 21:00 - 21:30
Pixels 21:35 - 22:10
Toulouse Lautrec 22:15 - 23:30

TOULOUSE LAUTREC

Toulouse Lautrec (n. 2009) est un groupe polyglotte et multiculturel basé a Bucarest. La diversité est une chance, cultivez la!
Les ToulouseLautrecs descind din familii aristocrate. Ei au copilarit pe pajisti verzi si intinse in fata castelului si au crescut cu sunetul cornurilor de vanatoare si mirosul parfumurilor de contesa rumena in obraji. Desi predestinati studiului academic si educatiei alese, viata i-a aruncat in paturile cele mai carpite ale societatii, gasindu-si drumul in mijlocul boemei rebele. Sunt obisnuiti ai localurilor de noapte, sunt pasionati de femei, absint si opium, scuipa in microfoane, gesticuleaza pe corzi in cabaret si imbatati de succes sparg fetele tobelor din localuri si se uita sub crinolinele fetelor.

"Apartman", "Porno", "Te Spun", "123", "Yesman" si "Domino" au cucerit clasamentele de specialitate si se vor regasi in set-listul concertului din Wings Club.

http://www.toulouselautrec.ro
http://www.myspace.com/toulouselautrecband
http://www.youtube.com/ToulouseLautrecBand

THE PIXELS

Inceput in 2006, The Pixels este unul dintre putinele proiecte made in Romania care se detaseaza de mainstream.
Sunetul lor se diferentieaza prin combinarea intr-un stil personal a influentelor indie cu tonalitatile new wave emise de synth-uri si sampler.

Au punctat live pe aceeasi scena cu Unkle, Sofa Surfers sau Sophie Ellis Bextor si au aparut pe afisele unor festivaluri en vogue precum Delta Music Fest sau Coke Live. In 2008 au lansat Fire Exit, primul lor album, la casa de discuri LaStrada.

http://www.thepixels.ro
http://www.myspace.com/thepixelsofficial

FRACTURES

Nou înființata trupă FRACTURES a luat naștere pentru a da o voce unor cantece mai vechi și există pentru a scrie altele noi. Fractures sună indie, pop și post-punk, dar este orice ascultă Liviu (voce/clape), Mihai (chitara/voce), Cristi (bas/voce) si Dragoș (tobe). Singurul lor scop e să facă oamenii să iasă din casă și să vadă niste rock'n'roll. In prezent, baieții lucrează de zor la un material inregistrat iar mai multe detalii despre ei puteți afla la: http://www.facebook.com/fractures.ro

Warm-up and afterparty tunes by DJ Radu.


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă