Noutăți și comunicate

Concert Toulouse Lautrec si Mojo Barrel in Flying Circus Pub

9 decembrie 2011
Concert Toulouse Lautrec si Mojo Barrel in Flying Circus Pub
Vineri, 9 decembrie 2011, sunteti invitati in Flying Circus Pub(Iuliu Maniu, nr. 2) la un concert Toulouse Lautrec Live. Special Guest Mojo Barrel.

Concertul va incepe de la ora 23:00
Pretul unui bilet este de 15 Lei, iar pentru studenti pretul este de 10 lei.

Ora de începere 23:00
Intrare 15 RON/ studenți 10 RONse lanseaza in lansarea unui album eroic: HEROES.

"I will beg for your assistance, you're the queen of the resistance." Așa începe incursiunea în buimăcitoare lume a trupei ce poartă cu mândrie un nume predestinat măreției: TOULOUSE LAUTREC.
Întâi și întâi e muzica, te prinde într-un carusel hipnotizant, apoi îți dai seama că fredonezi, abia apoi îți dai seama CE fredonezi. Fascinație pentru culoare și pentru femeie, pentru frumoasa absurditate a tot ceea ce ne înconjoară, umor glazurat cu chitară, satiră cu voce guturală, și te trezești că joci în horă cu APARTMAN, DIZZY și GREENMAN.

Autoportret:

Les ToulouseLautrecs descind din familii aristocrate. Ei au copilarit pe pajisti verzi si intinse in fata castelului si au crescut cu sunetul cornurilor de vanatoare si mirosul parfumurilor de contesa rumena in obraji. Desi predestinati studiului academic si educatiei alese, viata i-a aruncat in paturile cele mai carpite ale societatii. Influentati initial de Rene Pricetau si John Lewis Brown ei si-au gasit drumul in mijlocul boemei rebele. Sunt obisnuiti ai localurilor de noapte, sunt pasionati de femei, absint si opium, scuipa in microfoane, gesticuleaza pe corzi in cabaret si imbatati de succes sparg fetele tobelor din localuri si se uita sub crinolinele fetelor.

http://www.toulouselautrec.ro
http://www.myspace.com/toulouselautrecband
http://www.facebook.com/pages/Toulouse-Lautrec

MOJO BARREL

Trupă tânără și voioasă, Mojo Barrel s-a conturat undeva la început de aprilie. Asta după ce inițial se numise Elights și prestase doar o mână de concerte sub acest nume, cu o formulă puțin diferită, atât din punct de vedere muzical, cât și al formației în sine. Dând drumul instrumentelor să sune cu adevărat, Mojo Barrel - adică Ionuț Puțura (vocal + chitară ritm), Andrei Budescu (megachitară), Adrian Bugnar (chitară bas), Tamás Adorjáni (baterie) și Adi Popan (percuție) - au început să își descopere treptat flow-ul comun, "mojo"-ul, iar reacțiile pozitive nu au întârziat să apară. Era clar: schimbarea de direcție cerea un nume pe măsură. Se năștea Mojo Barrel. Iar concertele au început apoi să se înlănțuie în mod natural: Cluj, Timișoara, Arad, apoi Roșia Montană (FânFest 2011) și Tîrgu Mureș (Peninsula 2011). Iar în mai băieții au câștigat concursul Studcard Battle of the Bands Transilvania. Între cel mai obscur blues curgând domol pe bătrânul Mississippi și indundațiile sonore new wave din Seattle, între funky disco și indie folk, între rock'n'roll curat, old school și idei"¦ necurate, de "next big thing", Mojo Barrel patinează cu grație ori se zbenguie cu zâmbetul pe buze.

Pagină MySpace: http://www.myspace.com/mojobarrel
Pagină Facebook: http://www.facebook.com/mojobarrel
Pagină ReverbNation: http://www.reverbnation.com/mojobarrel


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top