Noutăți și comunicate

Concert Toulouse Lautrec și Melting Dice & Muse Quartet la Sala Gloria din București

12 martie 2020
Concert Toulouse Lautrec și Melting Dice & Muse Quartet la Sala Gloria din București
Joi, 12 martie 2020, de la ora 19:00, seria de concerte MUSEcology prezinta un concert Toulouse Lautrec și Melting Dice, două formații de pe scena alternativă se întâlnesc în lumea instrumentelor clasice - o călătorie intermediată de Muse Quartet, la Sala Gloria din București (str. Bucovina nr. 6).

Pentru concertul MUSEcology: Toulouse Lautrec și Melting Dice x Muse Quartet de pe 12 martie 2020, biletele s-au pus deja în vânzare pe www.iabilet.ro și în rețeaua de distribuție IaBilet la prețurile de 60 de lei (earlybird - număr limitat) și 70 de lei (presale). În limita locurilor rămase, la intrare biletele vor costa 80 de lei.

Toulouse Lautrec descind din familii aristocrate. Ei au copilărit pe pajiști verzi și întinse în fața castelului și au crescut cu sunetul cornurilor de vânătoare și mirosul parfumurilor de contesă rumenă în obraji. Desi predestinați studiului academic și educației alese, viața i-a aruncat în păturile cele mai cârpite ale societății. Influențați inițial de Rene Pricetau și John Lewis Brown, ei și-au găsit drumul în mijlocul boemei rebele. Sunt obișnuiți ai localurilor de noapte, sunt pasionați de femei, absint și opium, scuipă în microfoane, gesticulează pe corzi în cabaret și, îmbătați de succes, sparg fețele tobelor din localuri și se uită sub crinolinele fetelor.

"X" este al patrulea album de studio Toulouse Lautrec, apărut în primăvara lui 2019. La zece ani de activitate, grupul și-a rafinat abordarea artistică, menținând bineînțeles doza de impresionism de tentă franceză grefat pe o realitate românească ușor paralelă care i-a consacrat încă de la primul album. "X" este rock’n’roll, este o declarație artistică, este continuarea explorării unor teme sociale apărute pe albumul anterior "Dejun pe iarbă" din 2015. Însoțit de un cupaj propriu de vin, realizat de Alira, albumul "X" este o experiență de la un capăt la celălalt, livrată de un grup de notorii eroi renegați.

Toulouse Lautrec - Șmecherul din tine (2019)
https://www.youtube.com/watch?v=ROfiNEOaUv0
Muzica Melting Dice poate fi numită rock alternativ, dar nu e doar atât; timbrul vocal și interpretarea lui Bogdan te-ar putea duce într-o zonă grunge, cu vibe-uri dinspre anii ’90, în timp ce inflexiunile metal din riff-urile de chitară sună modern, abraziv, completând fundamentul oferit de versurile enigmatice. În 2017 trupa a lansat albumul de debut "Cord Cablu Creier" printr-un turneu național de promovare.

Melting Dice - O să fie bine
https://www.youtube.com/watch?v=WKXgGgmvMpo
Muse Quartet caută mereu Altfelul: fetele nu țin cont de limite și își exercită talentul și capacitățile instrumentelor clasice și în alte genuri muzicale, prezentând în concerte noi și noi nuanțe ale muzicii cinematice, pop și rock. Cvartetul a avut numeroase proiecte și colaborări atât în țară cât și în străinătate alături de artiști de renume precum Akua Naru, C.T.C., Golan, Smiley, VUNK, byron sau Silent Strike.

Haideți așadar joi seara, pe 12 martie 2020, la Sala Gloria din București, unde Toulouse Lautrec și Melting Dice își vor cânta propriile piese într-o abordare originală, trupele fiind acompaniate pe rând de Muse Quartet. Astfel, muzica de inspirație clasică va face legătura dintre stilurile alternative, rock și indie - pe scurt, MUSEcology. Biletele se găsesc pe www.iabilet.ro și în rețeaua de distribuție IaBilet la prețurile de 60 de lei (earlybird - număr limitat) și 70 de lei (presale). În limita locurilor rămase, la intrare biletele vor costa 80 de lei.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top