Noutăți și comunicate

Concert Toulouse Lautrec la Backyard Acoustic Season - Expirat Halele Carol

11 iulie 2019
Concert Toulouse Lautrec la Backyard Acoustic Season - Expirat Halele Carol
Seria Backyard Acoustic Season continuă cu formația Toulouse Lautrec pe 11 iulie 2019. Evenimentul are loc pe terasa Expirat Halele Carol (strada Constantin Istrati, nr 1). Accesul publicului se face de la ora 18:00.


Informații despre Toulouse Lautrec

Exprimându-se lejer în engleză, franceză sau română, Toulouse Lautrec au făcut de la bun început deliciul topurilor indie, multe din piesele lor ajungând pe locul 1 la radiouri de profil - poate ați auzit "Te spun", "Yesman" sau "Domino".
Toulouse Lautrec
Au cântat la multe festivaluri de muzică (B’estfest, Peninsula Felsziget, Untold, Shine, Fete de la Musique) și au îmbogățit sonor festivaluri de film (Shorts Up, Future Shorts, European Film Festival) și de literatură (în Ungaria, Polonia și Germania). Însă loc pentru muzica lor este oriunde: formația a cântat într-o mașină (la lansarea Ford B-Max în 2012), la premiera unui film (Iron Man 3 în 2013), în pădure, săli de operă, galerii de artă, într-o ambulanță, pe o mașină de pompieri sau, cel mai recent, pe un vapor (Rainbow Warrior al organizației Greenpeace, ancorat în Portul Constanța în mai 2019).

Toulouse Lautrec - La început
https://www.youtube.com/watch?v=L5NqJzyTWAA

"X" este al patrulea album de studio Toulouse Lautrec, apărut în primăvara lui 2019. La zece ani de activitate, grupul și-a rafinat abordarea artistică, menținând bineînțeles doza de impresionism de tentă franceză grefat pe o realitate românească ușor paralelă care i-a consacrat încă de la primul album. "X" este rock’n’roll, este o declarație artistică, este continuarea explorării unor teme sociale apărute pe albumul anterior "Dejun pe iarbă" din 2015. Însoțit de un cupaj propriu de vin, realizat de Alira, albumul "X" este o experiență de la un capăt la celălalt, livrată de un grup de notorii eroi renegați.

Toulouse Lautrec - Șmecherul din tine
https://www.youtube.com/watch?v=ROfiNEOaUv0

Detalii bilete

Biletele pentru concert sunt disponibile în rețeaua iabilet si pe iabilet.ro și costă 50 de lei în avans și 60 de lei în seara concertului la intrare: https://acousticseason.overground.ro. Accesul la concert se face începând cu ora 18.00, iar copiii cu vârsta până în 12 ani au access gratuit, însoțiți de părinți.


Despre Backyard Acoustic Season

Backyard Acoustic Season este o serie de concerte acustice cu artişti din scena românească de alternative, rock, indie, jazz etc. care cântă în serile de joi pe terasa Expirat Halele Carol. Din line-up-ul celei de-a patra ediții vor face parte Robin And The Backstabbers, byron, Grimus, Lucia, Pinholes, E.M.I.L., Implant pentru Refuz.

Programul concertelor viitoare din sezon este următorul:
  • 11 iulie 2019: Toulouse Lautrec
  • 25 iulie 2019: Grimus
  • 1 august 2019: byron
  • 8 august 2019: Robin And The Backstabbers
  • 22 august 2019: Implant Pentru Refuz
  • 5 septembrie 2019: Lucia & Pinholes
  • 19 septembrie 2019: E.M.I.L.
https://www.facebook.com/acousticseason.ro/


Evenimente recomandate

Top