Noutăți și comunicate

Concert Toulouse Lautrec in club Quantic

17 februarie 2024
Concert Toulouse Lautrec in club Quantic
Trupa Toulouse Lautrec va susține un concert în Club Quantic din București, sâmbătă, 17 februarie 2024, de la ora 20:00. Biletele se pot achizitiona online. Invitați să deschidă concertul vor fi trupele: Rana și Bad Boiler. În cadrul acestui eveniment, Toulouse Lautrec va aduce publicului în premieră noua lor piesă "Ultratonic ", lansată recent pe toate platformele online.


Informații despre eveniment

Toulouse Lautrec sunt o amintire a Micului Paris în anii 2000, sunt o fotografie alb-negru a unui cadru de film "back to the future" în care actorul foloseşte o cheie de 16". Toulouse Lautrec au împrumutat din personalitatea pictorului şi au răspândit-o pe undele radiourilor şi pe scenele ţării. Într-o epocă a prefixului "post", Toulouse Lautrec sunt post indie-rock, post-mainstream şi post-underground. Au reuşit să supravieţuiască myspace, youtube, facebook, instagram, spotify şi acum fac faţă inteligenţei artificiale. Ei sunt şi au rămas patru băieţi care cântă la chitări şi la tobe şi se reinventează deja de 14 ani. Au 5 albume, zeci de melodii în topuri, zeci de videoclipuri, nenumărate concerte în circa 7 ţări şi şapte mari, din ce îşi aduc aminte.
La început era 2009, norii treceau grăbiţi în timp ce iubita dormea precum Amidala Padme, nu era august şi nu erau nici doi dar... oricum, în iraţionalitatea lui, timpul a trecut şi clipele s-au rostogolit precum piesele de domino, lăsând în urmă amintirea extraordinară a unui dejun pe iarbă şi imaginea dramatică a unor eroi pe maidan.
Rana - O Prezență Distinctivă în Peisajul Rock AlternativRana, trupa de rock alternativ melancolic din Pitești, va adăuga note de sensibilitate și intensitate serii. Lansată în toamna anului 2016, Rana a câștigat inimile publicului cu sunetele lor variate, de la alternative rock până la indie-emo rock. Două EP-uri și mai multe single-uri au consolidat poziția trupei în rândul iubitorilor de muzică alternativă.

Bad Boiler - De la Garaj la Stadion, O Trupă Fără Etichete
Bad Boiler, născută în cartierul instituției prezidențiale, vă va surprinde cu o abordare muzicală fără etichete. Cu origini la festivalul Bazar de Cotroceni, această trupă nu s-a hotărât încă dacă este rock'n'roll sau punk, de garaj sau de stadion. Cu o energie autentică, acești artiști aduc un strop de diversitate în concertul memorabil de la Club Quantic.

Pentru detalii suplimentare și achiziționarea de bilete, vă rugăm să accesați Link Eveniment.


Evenimente recomandate

Top