Noutăți și comunicate

Concert Tool Tribute Band H in club Quantic

3 martie 2024
Concert Tool Tribute Band H in club Quantic
Duminica, 3 martie 2024, trupa TOOL tribute band H. va sustine un concert in club Quantic din Bucuresti.

Bilete:
  • - 55 lei - acces general - presale – până pe 2.03.2024 inclusiv -> iabilet
  • - 70 lei - acces general - doar în ziua evenimentului - 3.03.2023 oline și la intrare
Tool este o formație americană de rock din L.A., care și-a câștigat succesul la nivel international prin eforturile lor de a uni experiența muzicală, artele vizuale și un mesaj personal. Cu un sunet complex și îmbinarea acestuia cu elementele vizuale, formația a primit apreciere din partea criticilor și a câștigat o comunitate de fani însemnată, incluzând și muzicieni care s-au unit în grupuri tribut Tool.
Pe 3 martie 2024, în club Quantic, urcă pe scena Tool Tribute Band H, originari din Sofia, Bulgaria. Talentații muzicieni ne vor oferi un show de calitate, în care vor replica sunetul Tool cu aceeași precizie și energie ca a americanilor.
* Accesul copiilor cu vârsta de până la 7 ani inclusiv este gratuită dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces. Recomandam utilizarea castilor de protectie fonica pentru copii.
Accesul copiilor cu vârsta de până la 16 ani inclusiv este permisa in baza unui bilet valabil si dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces.
Accesul minorilor cu varsta cuprinsa intre 16 si 18 ani este permisa in baza unui bilet valabil de acces.
Minorilor le este interzisă servirea şi consumul de băuturi alcoolice.
Este permis accesul cu animale de companie cu condiția respectării regulamentului privind animalele de companie în spațiul public (animalele vor fi ținute în lesă, câinii de talie mare sau rase agresive obligatoriu poartă botniță etc.).
Ai grija de bunurile tale! Organizatorii/producătorii nu sunt responsabili pentru bunurile participanţilor ori pentru eventuale pagube produse.
Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio şi video, care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.
Pe durata evenimentului pot fi folosite lumini cu efect stroboscopic, care cresc riscul declansarii crizelor de epilepsie. Recomandam persoanelor afectate de aceasta conditie sa evite participarea.
Evenimentul poate suferi modificari in functie de condiţiile meteorologice.
Organizatorii îşi rezervă dreptul de a solicita acte care dovedesc varsta participantilor minori.
Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica regulamentul în conformitate cu prevederile aflate în vigoare.
Contravaloarea biletelor de acces nu poate fi returnata.
Pentru buna desfasurare a evenimentului, organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice accesul persoanelor care nu respecta regulile de acces.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top