Noutăți și comunicate

Concert TiPtiL si The dAdA in Wings Club

28 ianuarie 2011
Concert TiPtiL si The dAdA in Wings Club
Vineri, 28 ianuarie 2011 sunteti invitati in Wings Club la un concert al trupelor TiPtiL si The dAdA incepand cu ora 21:00.

Pretul unui bilet este de 15 lei.
Adresa Wings Club : Strada Mihai Eminescu, Nr. 127, Bucuresti.

Candva, prin 2009, o parte din membrii fostei trupe Baba Novac au decis la un pahar de voie buna si amintiri frumoase sa inceapa o noua aventura muzicala cu o trupa noua, astfel a aparut TiPtiL.

Bagajul muzical al trupei TiPtiL are greutate adunata din experienta muzicala variata a fiecaruia dintre membrii sai: Ralu...ca Staicu (voce), Adina Dura (voce), Bujor Stoicovici (chitara bas, contrabas), Ciprian Moisescu (tobe) si Cretu (chitara).

Muzica TiPtiL, expresia unica a impletirii personalitatilor membrilor formatiei, se revarsa in adieri sonore firav-agresive-senzual-lascive-dansant-melodioase-armonios-izbitoare-creativ-colorat-inaltatoare. Cu alte cuvinte si fara a mai folosi prea multe figuri de stil, muzica TiPtiL traieste!

www.tiptil-tiptil.blogspot.com
www.myspace.com/tiptil
www.facebook.com/muzicatiptil
www.youtube.com/thetiptil

The dAdA, o trupa cu influente alternative, garage, indie si raggae s-a format in mai 2006 sub numele de 15 Grade.

Numele trupei a fost schimbat din 15 Grade in The dAdA odata cu schimbarea componentei in iunie 2010. Dupa doar doua luni, formatia a reusit sa vina cu un repertoriu nou si sa castige locul al doilea in cadrul concursului Stufstock Newcomers 2010.

Afterparty cu DJ Streetlight!


Sursa : Wings Club
www.wings-club.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă