Noutăți și comunicate

Concert Timpuri Noi pe 19 mai la Hard Rock Cafe din Bucuresti

19 mai 2016
Concert Timpuri Noi pe 19 mai la Hard Rock Cafe din Bucuresti
Joi, 19 mai 2016, de la ora 21:30, BestMusic Live Concerts si Metalhead te invita sa petreci o seara perfecta cu una dintre cele mai longevive trupe de rock romanesti, Timpuri Noi la Hard Rock Cafe. Invitati speciali: Luca, Stere, Adeline, Victoria, Vecina, Verginica, Rambo, Catran si Varu’ Maftei.

O veste buna pentru fanii trupei: formula va fi extinsa alaturi de Berti Barbera (percutii) si Sabin Penea (vioara). Timpuri Noi vor canta toate hiturile care i-au facut celebri alaturi de cei doi invitati speciali.Trupa Timpuri Noi este simbolul rock-ului romanesc al ultimelor decenii si, in formula actuala, este vocea rockului cu mesaj puternic, elaborat, inteligent si acid!

De la infiintarea trupei, Dan Iliescu a fost prezent in Timpuri NOI in calitate de compozitor si chitarist. Incepand cu anul 2011, Dan Iliescu si-a asumat si rolul de solist, continuand misiunea muzicala asumata in urma cu cateva decenii.... Pentru cei care nu stiu inca, Dan Iliescu este compozitorul tuturor hiturilor pe care publicul le stie atat de bine: Stere, Tanta, Adeline, Luca, Helga, Bordelul Mov, Catran, Nato, Tata...iar lista poate continua, cu doar cateva exceptii, cu toate albumele scoase de-a lungul timpului de catre Timpuri Noi.

Biletele pentru showul Timpuri Noi se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Magazinele Uman si IQ BOX, Perfect Tour rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), dar și la Hard Rock Cafe, precum si in ziua concertului la intrare

Biletele au următoarele prețuri:
- 50 de lei, cu loc VIP în fața scenei (număr limitat la 80 de bilete)
- 35 de lei, cu loc la masă, în sală

Sunt disponibile și bilete fără loc, în picioare, la prețul de 35 de lei.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău - Åžoseaua Kiseleff, nr. 32. Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts si METALHEAD recomandat de Rock FM.


Evenimente recomandate

Top