Noutăți și comunicate

Concert Timpuri Noi la Hard Rock Cafe - se vor strange fonduri ce vor fi donate familiilor celor implicati in tragedia de la Colectiv

12 noiembrie 2015
Concert Timpuri Noi la Hard Rock Cafe - se vor strange fonduri ce vor fi donate familiilor celor implicati in tragedia de la Colectiv
Joi, 12 noiembrie 2015, BestMusic si METALHEAD te invita la Hard Rock Cafe de la ora 21:30, sa petreci o seara cu una dintre cele mai longevive trupe de rock romanesti, Timpuri Noi.

La concert vom avea o urna mobila unde vom strange fonduri pentru fundatia ESTUAR, fonduri ce vor fi donate familiilor celor implicati in tragedia de la Colectiv.

Bilete: http://www.iabilet.ro/bilete-timpuri-noi-canta-pe-12-noiembrie-la-hard-rock-cafe-din-bucuresti-23423/Trupa Timpuri NOI este simbolul rock-ului romanesc al ultimelor decenii si, in formula actuala, este vocea rockului cu mesaj puternic, elaborat, inteligent si acid!

De la infiintarea trupei, Dan Iliescu a fost prezent in Timpuri NOI in calitate de compozitor si chitarist. Incepand cu anul 2011, Dan Iliescu a preluat si rolul de solist, continuand misiunea muzicala asumata in urma cu cateva decenii.... Pentru cei care nu stiu inca, Dan Iliescu este compozitorul tuturor hiturilor pe care publicul le stie atat de bine: Stere, Tanta, Adeline, Luca, Helga, Bordelul Mov, Catran, Nato, Tata...iar lista poate continua, cu doar cateva exceptii, cu toate albumele scoase de-a lungul timpului de catre Timpuri Noi.

Biletele pentru showul TIMPURI NOI se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și VGeneration, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), dar și la Hard Rock Cafe.

Biletele au următoarele prețuri:
- 40 de lei, cu loc VIP în fața scenei (număr limitat la 80 de bilete)
- 30 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători

Sunt disponibile și bilete fără loc, în picioare, la prețul de 30 de lei. În ziua concertului, biletele vor costa 40 de lei - acces general, cu loc la masă (fumători sau nefumători), respectiv 50 de lei VIP, în limita locurilor disponibile

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău - Åžoseaua Kiseleff, nr. 32. Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM, sustinut de iCentre (Apple Premium Reseller) si Vinul Cavalerului & Terra Romana by S.E.R.V.E.


Evenimente recomandate

Top