Noutăți și comunicate

Concert Timpuri Noi la Hard Rock Cafe din București

13 martie 2020
Concert Timpuri Noi la Hard Rock Cafe din București
Timpuri Noi susține un concert la Hard Rock Cafe, vineri, pe 13 martie 2020, de la ora 22:30.


Despre Timpuri Noi

Timpuri Noi dăinuie pe piața muzicală românească din ’83, supraviețuind cu brio regimului comunist care îi considerau subversivi din cauza versurilor și subiectelor abordate în piese. Ei au revoluționat rockul în România și au adăugat noi elemente în showurile lor, fiind prima formație din țară care apare unplugged într-un spectacol la Teatrul Ion Creangă din București.

Componenta trupei s-a schimbat constant încă de la înființare, însă epicentrul trupei a rămas Dan Iliescu, compozitorul, chitaristul, și începând cu 2011 și solistul trupei.

Timpuri Noi are la activ în discografia sa 8 albume, care s-au bucurat de mult success datorită expunerii media largă, în special pe Pro TV și ProFM.

Formația a fost prezentă la toate edițiile festivalului Rock Bucuresti, având onoarea să deschidă recitalurile unor nume importante cum ar fi: Ian Gillan și Uriah Heep, Asia și Scorpions, Saxon, Paradise Lost și Jethro Tull, Iron Maiden și Kreator.

Concertele Timpuri Noi încă își păstrează din suflul fresh de la debut, Dan Iliescu conferând originalitatea sunetului specific formației.


Informații bilete

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:
  • VIP: 59 de lei, cu loc la masa in fata scenei (numar limitat de locuri)
  • Acces General: 39 de lei, cu loc la masa in sala
  • Fara loc: 39 de lei
La toate biletele se adauga comisionul de ticketing de 5 lei.
La intrare biletele au urmatoarele preturi:
  • VIP: 64 de lei, cu loc la masa in fata scenei (numar limitat de locuri)
  • Acces General: 44 de lei, cu loc la masa in sala
  • Fara loc: 44 de lei


Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artistii tai preferati si sa te bucuri de muzica lor, într-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care îsi reamintesc de legendele muzicii si calitatea sunetului îti garanteaza cea mai placuta experienta live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.
Copiii sub 7 ani au acces gratuit.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM.


Evenimente recomandate

Top