Noutăți și comunicate

Concert Timpuri Noi la Hard Rock Cafe, Bucuresti

16 ianuarie 2014
Concert Timpuri Noi la Hard Rock Cafe, Bucuresti
Joi, 16 ianuarie 2014, BestMusic si Metalhead te invita la Hard Rock Cafe de la ora 21:00, sa incepi noul an PERFECT, alaturi de una dintre cele mai longevive trupe de rock romanesti - Timpuri Noi ! Invitati speciali: Luca, Stere, Adeline, Victoria, Vecina, Verginica, Rambo, Catran si Varu' Maftei!

Timpuri NOI este simbolul rock-ului romanesc al ultimelor decenii si, in formula actuala, este vocea rock-ului cu mesaj puternic, elaborat, inteligent si acid.

In prezent membrii trupei sunt: Dan Iliescu (chitara, voce), Felix Sfura (tobe) si Sabin Penea (bass, vioara). Dan Iliescu a fost prezent in Timpuri NOI in calitate de compozitor si chitarist de la infiintarea trupei, iar incepand cu anul 2011 si-a asumat si rolul de solist. El este compozitorul tuturor hiturilor pe care publicul le stie atat de bine: Stere, Tanta, Adeline, Luca, Helga, Bordelul Mov, Catran, Nato, Tata s.a.

Biletele se gasesc online pe http://www.iabilet.ro si http://www.bestmusic.ro si la Hard Rock Cafe. Pretul unui bilet este de 30 RON.

Pe http://www.iabilet.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home - platesti cu cardul online, primesti biletele pe mail apoi le printezi sau vii cu smartphoneul sau tableta la intrare), cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa scrieti la contact@iabilet.ro sau sa sunati la 0741.272.967 (intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri).


Hard Rock Cafe București - Sos. Kiseleff, Nr. 32, Parcul Herastrau
http://www.hardrock.com/bucharest


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top