Noutăți și comunicate

Concert Timpuri Noi la Hard Rock Cafe, București

31 mai 2019
Concert Timpuri Noi la Hard Rock Cafe, București
Vineri, 31 mai 2019, sunteți invitați la Hard Rock Cafe de la ora 22:30, sa petreceți o seară perfectă cu Timpuri Noi, una dintre cele mai longevive trupe de rock românești. Invitați speciali: Luca, Stere, Adeline, Victoria, Vecina, Verginica, Rambo, Catran și Varu’ Maftei! Trupa Timpuri Noi este simbolul rock-ului românesc al ultimelor decenii și, în formula actuală, este vocea rockului cu mesaj puternic, elaborat, inteligent și acid!


Despre Timpuri Noi

De la infiintarea trupei, Dan Iliescu a fost prezent in Timpuri Noi in calitate de compozitor si chitarist. Incepand cu anul 2011, Dan Iliescu si-a asumat si rolul de solist, continuand misiunea muzicala asumata in urma cu cateva decenii.... Pentru cei care nu stiu inca, Dan Iliescu este compozitorul tuturor hiturilor pe care publicul le stie atat de bine: Stere, Tanta, Adeline, Luca, Helga, Bordelul Mov, Catran, Nato, Tata... iar lista poate continua, cu doar cateva exceptii, cu toate albumele scoase de-a lungul timpului de catre Timpuri Noi.


Informații bilete și locație

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au următoarele preţuri:
  • VIP: 59 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)
  • Acces General: 35 de lei, cu loc la masa in sala
  • Fara loc: 35 de lei
Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM


Evenimente recomandate

Top