Noutăți și comunicate

Concert Timpuri Noi - Fanii URLĂ tare - in club Quantic

25 august 2021
Concert Timpuri Noi - Fanii URLĂ tare - in club Quantic
Timpuri Noi va susține un concert în Club Quantic din București, miercuri pe 25 august 2021, de la ora 19:00.


Informații despre eveniment

Bilete:
  • 50 lei - acces general - presale – până pe 24.08.2021 inclusiv -> https://bit.ly/3yAaNpX
  • 70 lei - acces general - doar în ziua evenimentului - 25.08.2021 online și la intrare
Timpuri Noi se întoarce în Grădina de Vară Quantic cu piese vechi și noi, dar cu aceeași energie cu care v-au obișnuit! Așa că haideti să *Fanii Urlă Tare*. Un concert de neratat!
În concluzie: A SE nota în calendar, a SE cumpăra bilete, a SE veni la concert!
P.S. Vă pupă Dan!

facebook - https://www.facebook.com/trupaTimpuriNoi/

Accesul este permis pentru:
  • persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,
  • persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore,
  • persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore (FIIND VALIDE DOAR TESTELE PRELUCRATE DE CĂTRE LABORATOARE DE ANALIZE MEDICALE ACREDITATE)
  • persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital sau test care să dovedească prezența de anticorpi de tip IgG efectuat cu maxim 14 zile anterior desfășurării activității). și cu obligativitatea prezentării acestora la acces în ziua evenimentului.


Evenimente recomandate

Top