Noutăți și comunicate

Concert Timpuri Noi (electric) vs Tapinarii live in Club Quantic

12 - 6 decembrie 2018
Concert Timpuri Noi (electric) vs Tapinarii live in Club Quantic

Miercuri, 12 decembrie 2018, sunteti invitati la un concert Timpuri Noi (electric) vs Tapinarii live in club Quantic.

Bilete:
- 35 lei, presale până marți,11 decembrie inclusiv https://goo.gl/JsDHFu sau https://goo.gl/Gyik7E
- 50 lei, în ziua evenimentului, atât online cât și la intrare


Timpuri Noi este simbolul rock-ului românesc al ultimelor decenii și, în formula actuală, este vocea rock-ului cu mesaj puternic, elaborat, inteligent și acid!
De la înființarea trupei, Dan Iliescu a fost prezent în Timpuri NOI în calitate de compozitor și chitarist. Începând cu anul 2011, Dan Iliescu și-a asumat și rolul de solist, continuând misiunea muzicală asumată în urmă cu câteva decenii.... Pentru cei care nu știu încă, Dan Iliescu este compozitorul tuturor hiturilor pe care publicul le știe atât de bine: Stere, Tanta, Adeline, Luca, Helga, Bordelul Mov, Catran, Nato, Tata... iar lista poate continua, cu doar câteva excepții, cu toate albumele scoase de-a lungul timpului de către Timpuri Noi.


Jocul cu Tapinarii este un joc al senzațiilor. Concertul te poartă prin mai multe stări, copil, adolescent rebel, soț, amant, tătic responsabil, lup moralist, zeu, poet, corporatist, artist.

Auzi sunetul pescărușilor, simți siliconul pe buricele degetelor, amesteci iubirile, arunci cu săgeata spre cer, găsești definiția fericirii.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top