Noutăți și comunicate

Concert Tiarra si Whispering Woods in Irish & Music Club din Cluj

5 iunie 2010
Concert Tiarra si Whispering Woods in Irish & Music Club din Cluj
Sambata, 5 iunie 2010, Stay Metal Forever va invita incepand cu ora 19:30, la o seara rock de cea mai buna calitate in Irish & Music Club din Cluj-Napoca cu trupele Tiarra (Bucuresti) si Whispering Woods (Cluj-Napoca). Evenimentul se anunta a fi unul plin de surprize, printre acestea numarandu-se prezentarea unor piese noi ce vor aparea pe urmatorul EP al trupei Tiarra.

Biletul la concert va costa 10 lei si se poate achizitiona la intrarea in club in seara concertului.

Trupa Tiarra a luat nastere in anul 2004, iar dupa o serie de schimbari succesive ajunge la componenta actuala in anul 2009. Genurile abordate de cunoscuta trupa bucuresteana pornesc de la gothic, doom metal, progresiv sau psychedelic pana la influente simfonice, datorate varietatii instrumentale.

Membrii care formeaza formatia bucuresteana sunt:
Pascu Anda - voce
Alex (Indianu') Pantea - voce
Emanuel (John) Pomponiu - clape
Scanteie Tudor - chitara
Diana Miron - vioara
Gheorghe Iulia - violoncel
Adi Comoras - bass
Gabi Dima - tobe

www.tiarra.ro
www.myspace.com/tiarraband
Whispering Woods a luat infiintare in toamna anului 2008, proiect inceput de Doru Cailean si Norbert Gero in ideea de a pune bazele unei formatii orientate pe genul symphonic cu diferite influente. Pana recent (pe la sfarsitul anului 2009) trupa a incercat sa isi definitiveze lineupul, fiind in cautare de oameni seriosi care sa se si bucure de genul abordat. Astfel, intregul ansamblu muzical este orientat spre genul symphonic cu influente gothic dar in special doom. Intregul repertoriu este compus din piese de diferite "culori", incercandu-se a se trece printr-o gama cat mai vasta de sentimente, de la frica, extaz pana la o tristete melancolica.

Trupa a intrat recent in studio, urmand sa scoata 4 demouri noi, care sa reprezinte o carte de vizita mai completa si mai atractiva, scopul fiind participarea la cat mai multe concerte si o eventuala lansare de album.


Livia Chiuariu - Voce
Orsolya Simon - clape
Alex Dascal - tobe
Norbert Gero - chitara bass
Doru Cailean - chitara lead

www.the-whispering-woods.com
www.myspace.com/whisperingwoodsband


Un eveniment Stay Metal Forever!
www.myspace.com/staymetalforever


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă