Noutăți și comunicate

Concert Tiarra si Piatra in Discoteque Vox din Suceava

11 iulie 2010
Concert Tiarra si Piatra in Discoteque Vox din Suceava
Duminica, 11 iulie 2010 sunteti invitati in Discoteque Vox din Suceava la un concert al trupelor Tiarra (gothic metal, Bucuresti - www.tiarra.ro, www.myspace.com/tiarraband) si Piatra (melodic metal, Suceava - www.myspace.com/piatraband) incepand cu ora 21:00.

Pretul unui bilet este de 10 lei.

Info TIARRA:

Tiarra apare sub aceasta titulatura in 2004. Dupa o perioada destul de zbuciumata caracterizata de schimbari succesive de membri si stil se stabilizeaza la o structura de 8 muzicieni provenind din backgrounduri muzicale diferite. Imbinand cu succes metalul cu muzica simfonica stilul se incadreaza in mare in sfera gothicului simfonic, fara insa a exclude si unele nuante de doom, black, death, power, progressive sau dark.

Pana la momentul actual Tiarra reuseste sa inregistreze doua materiale discografice primite bine de public si de presa de specialitate.

Primul dintre aceste materiale este intitulat Drama Per Musica si insumeaza 8 piese ce alcatuiesc acest demo autoprodus.

Urmatorul material, intitulat Post Scriptum este un album full length produs sub egida casei de discuri Omvina Records din Germania. Materialul are 10 piese, unele dintre ele fiind reeditari ale celor de pe albumul demo Drama Per Musica.

Intregul mesaj al muzicii Tiarra este condensat in numele primului material discografic: Drama Per Musica.

Line up actual:
Anda-voce; Alex- voce; John-clape; Tudor- chitara; Adi-bass; Gabi-tobe; Iulia-violoncel; Diana-vioara


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top