Noutăți și comunicate

Concert Three Days Grace la Arenele Romane

2 octombrie 2022
Concert Three Days Grace la Arenele Romane
Canadienii de la Three Days Grace revin in Romania la 5 ani dupa ce au fost headlinerii Shine Festival. Trupa va canta pe 2 octombrie 2022 la Arenele Romane din Bucuresti, in aer liber.
Biletele se pun in vanzare pe 31 martie la ora 12:00 pe iabilet.ro, iar primele 200 de bilete din fiecare categorie au pret earlybird.

Povestea"Three Days Grace" incepe inocent in anul 1992 sub denumirea de "Groundswell" cand singurele intrigi ale protagonistilor ei erau problemele intampinate la liceu. Dupa un singur album, Wave Of Popular Feeling (1995), membrii trupei se despart ca mai apoi, in 1997, drumurile lor sa se reintalneasca sub lumina unui noi proiect intitulat Three Days Grace. Dupa doua decenii in care au devenit trupa simbol a rockului alternativ din Canada, Three Days Grace se mandresc cu numeroase discuri de Platina castigate in mod special pentru primele trei albume care le-au definit cariera: Three Days Grace (2003), One-X (2006) si Life Starts Now (2009). Pe data de 6 Mai, formatia va lansa un nou material discografic intitulat 'Explosions'.

Muzica trupei "Three Days Grace" este cunoscuta in toata lumea datorita unor single-uri precum "Painkiller", "Riot", "Pain" sau "I Hate Everything About You", iar mesajul lor a ramas acelasi in toti acesti ani: "Tu ai putea sa schimbi ceva in viata ta daca ai avea la dispozitie doar trei zile?"

Biletele au urmatoarele preturi:
  • Premium (cu loc) - 159 lei in earlybird, 179 lei in presale si 200 la intrare
  • Teren (fara loc, in fata scenei) - 129 lei in earlybird, 149 in presale si 180 la intrare
  • Acces General (cu loc) - 99 lei in earlybird, 119 lei in presale si 140 lei la intrare
Perioada earlybird este limitata la primele 200 de bilete din fiecare categorie

Pentru biletele "cu loc" accesul se face doar prin parc prin lateralele arenei.
Pentru biletele de pe Teren accesul se face pe la portile de jos din parc ale Arenelor Romane.
Biletele ofera participantilor acces doar in categoriile in care si-au cumparat bilet.
La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga comisionul de emitere bilet de 10 lei.
Copiii sub 2 ani au acces gratuit doar in zona Teren (nu si pe scaune) si insotiti de un adult posesor de bilet valabil.
Recomandam fanilor care vin cu copii sub 10 ani sa le protejeze acestora urechile cu casti speciale. La concert volumul va fi puternic si acesta poate afecta auzul copiilor.

Organizatorii vor organiza suficiente puncte de vanzare a bauturilor pentru a evita cozile, Arenele Romane fiind o locatie propice pentru evenimentele de gen. Recomandam totusi sa veniti la concert din timp si nu fix inainte de concert. Este normal ca la orele de varf, fix inainte de intrarea pe scena a trupei cand se atinge capacitatea maxima a locatiei, barurile sa se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu cateva saptamani inainte de concert.
Accesul cu umbrele este interzis.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Un eveniment BestMusic Live & METALHEAD powered by ROCK FM.


Evenimente recomandate

Top