Noutăți și comunicate

Concert Thievery Corporation la Arenele Romane

16 iulie 2024
Concert Thievery Corporation la Arenele Romane
Thievery Corporation va susține un concert la Arenele Romane din București, marți, 16 iulie 2024.


Informații despre eveniment

Biletele se pun in vanzare pe 16 februarie, la ora 10:00, iar primele 200 din fiecare categorie au pret earlybird.
Thievery Corporation este un duo ce si-a inceput activitatea in 1995, la Eighteenth Street Lounge din Washington D.C. Cei doi membri fondatori, Rob Garza si Eric Hilton au reusit sa combine dragostea lor pentru bossa nova, jazz, electro si dub intr-un stil muzicat aparte. Treptat, in muzica lor au introdus si elemente de rap, reggae, muzica indiana sau trip hop.

Din 1995 pana in prezent au lansat 10 materiale de studio care au intrat in topurile muzicale din tari precum Statele Unite, Noua Zeelanda, Mare Britanie, Germania, Franta si nu numai. De-a lungul carierei, versurile formatiei au fost compuse intr-o varietate de limbi printre care portugheza, romana, persana, hindi, engleza sau spaniola.

Biletele se gasesc pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:
- Premium (cu loc in zonele K si E) - 249 lei in earlybird, 269 lei in presale si 300 la intrare
- Teren (pe teren, fara loc, in fata scenei) - 189 lei in earlybird, 209 in presale si 250 la intrare
- Acces General (cu loc in Arena) - 139 lei in earlybird, 159 lei in presale si 200 lei la intrare
Copiii sub 10 ani au acces gratuit doar in zona Teren (nu si pe scaune) si insotiti de un adult posesor de bilet valabil.
La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul agentiei de ticketing.

Recomandam fanilor care vin cu copii sub 10 ani sa le protejeze acestora urechile cu casti speciale. La concert volumul va fi puternic si acesta poate afecta auzul copiilor.

Organizatorii vor organiza suficiente puncte de vanzare a bauturilor pentru a evita cozile, Arenele Romane fiind o locatie propice pentru evenimentele de gen. Recomandam totusi sa veniti la concert din timp si nu fix inainte de concert. Este normal ca la orele de varf, fix inainte de intrarea pe scena a trupei cand se atinge capacitatea maxima a locatiei, barurile sa se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu cateva saptamani inainte de concert.

Accesul cu umbrele este interzis.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Un eveniment BestMusic Live powered by Radio Guerrilla.


Evenimente recomandate

Top