Noutăți și comunicate

Concert The Winehouse Show in Hard Rock Cafe

16 octombrie 2010
Concert The Winehouse Show in Hard Rock Cafe
Sambata, 16 octombrie 2010 sunteti invitati in Hard Rock Cafe la un concert al trupei The Winehouse Show incepand cu ora 22:30. Hard Rock Cafe si IMIPLACEMIE va asteapta la primul concert tribute Amy Winehouse.

Pretul unui bilet este de 39 lei. Biletele sunt disponibile in retelele myticket.ro, ticketfan.ro, bilete.ro, precum si in magazinele Diverta, Flanco si la Hard Rock Cafe.

Poate cea mai controversata artista a ultimilor ani, britanica Amy Winehouse a cunoscut o ascendenta uimitoare a carierei, fiind singura artista din UK care a castigat 5 premii Grammy in cadrul aceleiasi gale de decernare. Amy a stiut sa-si puna in valoare vocea distincta printr-un gen muzical aparte ce imbina jazz, R&B si soul, melanjul de stiluri muzicale aducand o contributie importanta in succesul sau international.

Problemele cu drogurile, alcoolul, dar si comportamentul sau agresiv au tinut titlurile ziarelor de pe intregul mapamond, fara a-i stirbi, insa, popularitatea in randul fanilor. Mai mult, Karl Lagerfeld s-a declarat definitiv indragostit de stilul vestimentar al lui Winehouse, declarand-o pe aceasta "noua Bardot".

The Winehouse Show este cel mai bun tribute european Amy Winehouse, vocea si infatisarea Sarei Antonelli fiind copii fidele ale originalului. Pe 16 octombrie 2010, incepand cu ora 22.30, veti avea ocazia de a vedea un concert plin de energia si carisma in interpretarea trupei The Winehouse Show.

Eveniment sustinut de Europa FM.


Hard Rock Cafe Bucuresti
www.hardrock.com/bucharest


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top