Noutăți și comunicate

Concert The Underground Youth în Control Club

24 mai 2019
Concert The Underground Youth în Control Club
Trupa The Underground Youth revine în concert la București, vineri 24 mai 2019. Concertul are loc după ora 21:00, la Control Club, în cadrul turneului de promovare a recent-lansatului album Montage Images of Lust and Fear. Biletele sunt disponibile pe Eventbook.ro.


Informații despre The Underground Youth

Început în 2008, la Manchester, de Craig Dyer, și relocat apoi la Berlin, proiectul The Underground Youth este un melanj unic de peisaje sonore: post-punk, shoegaze și dark psychedelia, ce și-a câștigat o comunitate de fani la nivel internațional.

Dyer este un exemplu de succes al curentului DIY, fiind principalul compozitor al trupei, iar procesul său creativ se bazează în mare parte pe experiment, dar și pe influențe din literatură, cinema și poezie. Vocea puternică i-a adus comparații cu Nick Cave sau Jim Morrison, însă The Underground Youth este o apariție originală pe scena post-punk.
Formată, în prezent, din Craig Dyer (voce, chitară), Olya Dyer (tobe), Max James (chitară bas) și Leonard Kaage (chitară), trupa combină energie pură, noise și ritmuri antrenante, într-o experiență live ce nu trebuie ratată.
The Underground Youth au la activ nu mai puțin de nouă albume de studio, majoritatea lansate de casa de discuri independentă Fuzz Club Records. Din 2012, trupa a concertat în numeroase turnee europene, câștigând aprecierile criticilor și publicului deopotrivă, pentru show-urile live.

Lansat în luna martie a acestui an, Montage Images of Lust and Fear este "inspirat de o succesiune de experiențe și subiecte cu care mass-media ne asaltează: sexul, violența, dragostea, suspiciunile, dorința sau suferința. Albumul funcționează ca un montaj, cu fiecare piesă ce abordează aspecte legate de dorință sau de frică. La fel cum navigăm de la un canal TV la altul, până când, în cele din urmă, cădem pradă zgomotului de fond", spune compozitorul Craig Dyer.
Turneul de lansare Montage Images of Lust and Fear va vizita peste 25 de țări din Europa, Asia și continentul australian. În 24 mai, trupa concertează la București, în Control Club, urmând un concert la Form Space, în Cluj-Napoca, în 25 mai, și altul, în 26 mai, la Timișoara.
The Underground Youth
Berlin via Manchester band The Underground Youth continue their case for being one of the best post-punk bands currently touring. - Gigwise

Music: https://fuzzclub.bandcamp.com/album/montage-images-of-lust-fear
Video: The Underground Youth - Alice


Informații eveniment și bilete

Concertul The Underground Youth de la București este organizat de Control Club si Liveland.
Facebook event: https://www.facebook.com/events/547849565625336/
Biletele pot fi achiziționate la prețul de 50 de lei, online prin Eventbook.ro sau de la Control Club (Str. Constantin Mille, nr. 4) și partenerii Eventbook: http://eventbook.ro/partners.


Evenimente recomandate

Top