Noutăți și comunicate

Concert The Tiger Lillies la Hard Rock Cafe

10 martie 2024
Concert The Tiger Lillies la Hard Rock Cafe
Trupa The Tiger Lillies va susține un concert în Hard Rock Cafe din București, duminică, 10 martie 2024, de la ora 21:00.


Informații despre eveniment

Pentru acest concert nu vor fi mese in fața scenei. Copiii sub 7 ani au intrarea libera.

The Tiger Lillies vin din Marea Britanie si au peste 30 de ani de activitate, bazele trioului fiind puse in 1989 de Martyn Jacques, solist si multi-instrumentalist al formatiei.

Muzica The Tiger Lillies este catalogata ca fiind Dark Cabaret, practic un sincretism intre muzica de cabaret si punk-ul classic, pe alocuri intalnind si influente de goth sau muzica de circ. Pe langa stilul muzical unic abordat de trio-ul britanic, show-ul live este un adevarat act artistic in sine ce trimite catre celebrul vaudeville specific perioadei interbelice.

Muzica de cabaret si muzica de circ sunt cele care si-au pus amprenta asupra creatilor The Tiger Lillies, rolul cel mai important revenind totusi compozitorilor Kurt Well si Bertolt Brecht si a piesei lor de teatru insotita de muzica, 'The Threepeny Opera', compozitie aparuta la finalul anilor 1920.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:
  • 149 de lei, cu loc la masa, în sala
  • 99 de lei, fara loc, in fata scenei
La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul agentiei de ticketing.
La intrare biletele au urmatoarele preturi:
  • 170 de lei, cu loc la masa, în sala
  • 120 de lei, fara loc, in fata scenei
Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32.
Un eveniment BestMusic Live Concerts.


Evenimente recomandate

Top