Noutăți și comunicate

Concert The Thirteenth Sun si Asemic la Rockstadt

16 decembrie 2023
Concert The Thirteenth Sun si Asemic la Rockstadt
The Thirteenth Sun și Asemic vor susține sâmbătă, 16 decembrie 2023, un concert în Club Rockstadt din Brașov.


Informații despre eveniment

The Thirteenth Sun
Povestea trupei începe în 2011 când Radu (voce și chitară principală) a început să scrie primele piese împreună cu Marius Muntean (clape). Amândoi proveneau în acel moment din diferite zone ale stilurilor muzicale, dar ambii aveau și multe rădăcini comune și întreaga idee a fost de a crea muzică combinând elemente din diferitele genuri muzicale care le defineau pe fiecare dintre ele pentru a obține un echilibru. Aceasta a devenit mai târziu esența întregului proiect, făcând muzică prin experiențe comune, care este setat să te facă să scapi de îngrădirile rutinei și să poti privi în afara limitelor. Deoarece cerul nopții ne aduce deseori să ne întrebăm de posibilitățile nelimitate care ne înconjoară, s-a întâmplat ca un lucru firesc să stabilim un punct de plecare al poveștii care se va desfășura, din această mare mare de posibilități. De aici provine numele trupei, un punct fix pe cerul nopții legat de un număr special cu o caracteristică interesantă, printre multe altele, care aparține unei secvențe de numere în care fiecare este suma celor două precedente. Toate acestea se referă la locul nostru actual pe pânză și toate filtrele depind de ochiul privitorului. Trupa lucrează în prezent la a treia lansare, avându-l pe bateristul Andrei Jumuga (dordeduh, Transceatla, Ordinul Negru, Sunset In The 12th House, Blutrina, Nocturn doar pentru a numi câteva dintre numeroasele trupe și proiecte în care Andrei zdrobește activ tobele) se alătură trupei anul acesta.

ASEMIC - București, România Instrumental Progressive Metal
Formația ASEMIC a fost înființată în Bucuresti, în luna octombrie a anului 2013. Stilul muzical abordat este instrumental progressive metal, membrii căutând constant să experimenteze cu sunete și tematică din afara sferei metal. Cu 2 albume full length lansate până în prezent (Luminescentity - 2015 / Lucid - 2018) si un single (The 48th - 2016), grupul se pregătește pentru înregistrarea celui de-al treilea material full length.
ASEMIC înseamnã:
  • Alexei Nichiforof - bass
  • Liviu Maxim - tobe
  • Vlad Datcu - chitară
  • Andrei Bogdan - chitară
Program:
  • Open door: 16:00
  • Concert: 20:00
Bilete online: 40 Lei - https://rockstadt.ro/event/the-thirteenth-sun/
Accesul persoanelor sub 12 ani este STRICT INTERZIS. Copii cu varsta intre 12 si 18 ani trebuie sa aiba bilet valabil si sa fie insotiti de un parinte.
Prezentarea actului de identitate în orginial este o condiție obligatorie.
Rezervările la mese în avans se pot face trimitand un mesaj pe whatsapp la numarul 0770 800 497 pana cel tarziu la ora 19:00 cu o zi inainte de eveniment. Va rugam sa ne comunicati un nume și de un număr exact de persoane.
Costul unei rezervări în avans este de 50 lei de persoană (loc la masa) pentru care primiți un card consumabil, cost care se achita la ridicarea cardului. Pentru emiterea cardului consumabil se plătește o garanție de 10 lei/card, suma care se ramburseaza la predarea cardului. Cardul se folosește exclusiv în seara evenimentului si se ridica de la intrarea in club, in zona de acces.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top