Noutăți și comunicate

Concert THE OCEAN - The End Of An Eon - in club Quantic

14 decembrie 2024
Concert THE OCEAN - The End Of An Eon - in club Quantic
The Ocean va susține un concert în Club Quantic din București, sâmbătă, 14 decembrie 2024, de aceasta data intr-un context special, unul dintre putinele show-uri europene ce marcheaza 'The End Of An Eon '.


Informații despre eveniment

Intr-o aparitie speciala, alaturi de un show vizual conceptual si un lineup extins, The Ocean vor prezenta albumul Holocene, integral, alaturi de cele mai apreciate compozitii de pe albumul Phanerozoic.
The Ocean nu este deloc un nume strain publicului roman, iar formatia a ales special Bucuresti ca loc pentru unul din show-urile selecte dedicate acestui concept.
Evenimentul are loc in data de 14 decembrie, in Club Quantic din Bucuresti, iar biletele vor fi puse in vanzare vineri, 20 septembrie 2024.

Al noualea album din cariera The Ocean, Holocene a fost lansat in 2023 si este unul din cele mai apreciate materiale din discografia grupului german. AllMusic l-a descris drept cel mai variat, experimental si nelinistit album The Ocean, in timp ce New Noise l-a Laudat pentru curajul de a aborda elemente solide din muzica electronica.
Holocene incheie un ciclu conceptual paleontologic inceput de The Ocean inca din 2007, odata cu lansarea lui Precambrian, urmat de Heliocentric, Anthropocentric, Pelagiac, Paleozonic si Mesozoic/Cenozoic.
Debutand drept un 'ansamblu al muzicii extreme', The Ocean si-au consolidat statutul drept una din cele mai recunoscute si inovatoare grupuri ale curentului 'post rock/metal', imbinand elemente definite ale acestor genuri cu influente din spectre diferite, cu un puternic accent pe sonoritati electronice.
Un eveniment prezentat de Rockstadt Extreme Fest.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top