Noutăți și comunicate

Concert The MOOoD in Club Wings

20 mai 2011
Concert The MOOoD in Club Wings
Vineri, 20 mai 2011, formatia The MOOoD, ce revin in Bucuresti dupa turneul de promovare al albumului "OOo", va invita la concert in Club Wings.

Pretul unui bilet este de 15 lei.

Pentru cei ce nu se satura doar cu portia live, albumul poate fi luat la pachet cu 20 lei.

Oferta valabila Vineri, 20 Mai, orele 21:00, la Wings Club Bucuresti (Mihai Eminescu 127).

The MOOoD este o trupa de rock alternativ din Romania, formata in aprilie 2006 de Marius Moise (voce), Bogdan Spirea (tobe, backing vocals), Mircea Valah (chitara, backing vocals) si Virgil Chitu (bas). De la primul concert, in noiembrie 2006, trupa se afla intr-o continua evolutie, cantand alaturi de artisti romani ca OCS, Timpuri Noi, Kumm, Zob, Luna Amara si multi altii.

In mai 2008, The MOOoD a intrat sub aripa Emagic Entertainment, iar in iulie trupa a concertat in cadrul B'estfest, cel mai mare festival international de muzica din Romania, avandu-i ca headlineri pe Alanis Morisette, Kaiser Chiefs, Cypress Hill si Manu Chao. Dupa B'estfest a urmat concertul Lenny Kravitz din Bucuresti, The MOOoD fiind singurul opening act agreat de managementul artistului, avand astfel ocazia sa cante in fata unui public de peste 16 000 de oameni. Octombrie 2008 marcheaza primul concert The MOOoD din afara tarii, alaturi de Snails (trupa de brit-pop din Moldova, participanta la B'estfest 2009) in Chisinau, Republica Moldova. Anul 2008 se incheie pentru The MOOoD cu plecarea basistului Virgil Chitu, el fiind inlocuit de un vechi prieten al trupei, Horia Stere.

The MOOoD incepe anul 2009 in forta, cantand in ianuarie la festivalul Eurosonic din Groningen, Olanda. Acolo, trupa a atras atentia promoterilor europeni de concerte, care au cerut aparitia unui material. Dupa o serie de concerte prin tara cu Les Elephants Bizzarres, OCS, Eloize, Go to Berlin si altii, trupa se regaseste in iulie pe scena B'estfest, alaturi de nume mari ca Santana, The Killers, Franz Ferdinand, Moby, Motorhead, The Ting Tings si multi altii. Dupa B'estfest, The MOOoD a plecat spre festivalul Exit din Novi Sad, Serbia alaturi de alte nume mari, printre care Arctic Monkeys, Prodigy, Korn, The Madness si Mando Diao.

Spread The MOOoD!
http://www.themoood.ro
http://www.myspace.com/themoodofficial

Adresa Wings Club : Strada Mihai Eminescu, Nr. 127, Sector 2, București.Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă