Noutăți și comunicate

Concert The Mono Jacks la Hard Rock Cafe, București

12 martie 2020
Concert The Mono Jacks la Hard Rock Cafe, București
Trupa The Mono Jacks va susține un concert la Hard Rock Cafe din București, joi, pe 12 martie 2020. Concertul începe de la ora 21:30.


Despre The Mono Jacks

The Mono Jacks sunt o colecție de gânduri și emoții puse pe note. Vei simți asta cu ușurință dacă ajungi la un concert de-al lor și probabil că vei remarca și tu că în spatele unei melancolii aproape permanente e o energie care te frământă invariabil. Trupa fondată de Doru Trăscău în 2008 a lansat până acum două albume și două EP-uri, primite cu entuziasm de public, și a adunat o bogată experiență de live atât în cluburi cât și la mari festivaluri: Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTMania, TIFF.

După single-ul, "Un sfert de secundă", lansat în ianuarie 2017, trupa trece printr-o nouă schimbare de componență, alături de Doru Trăscău și de Cristian Chiru (bass), proaspăt sosit, venind Andrei Zamfir (chitară) și John Ciurea (tobe). În această formulă fresh trupa începe lucrul la un nou album, intrând în studio în luna august și prezentând un nou single în octombrie - "1000 de DA", videoclipul piesei având un success răsunător. Albumul "Ușor distorsionat" a fost lansat pe 3 noiembrie 2017 printr-un concert la București, urmat de un turneu național, și ne arată o trupă aflată la un maxim de inspirație și efervescență, cu 6 videoclipuri oficiale, beneficiind de o primire călduroasă din partea publicului. În aprilie 2019, trupa se bucură și de atenția fanlor din Germania în cadrul turului "DYKNOW?" unde își promovează noul single "Please don’t".

Sunt aproape 17 ani de când fac muzică și simt că asta-i trupa pe care trebuia s-o am la 19 ani

mărturisește solistul și fondatorul trupei, Doru Trăscău.


Detalii bilete

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
  • Acces General: 49 de lei, cu loc la masa in sala.
  • Fara loc: 49 de lei
La toate biletele se adauga comisionul de ticketing de 5 lei.
La intrare biletele au urmatoarele preturi:
  • Acces General: 54 de lei, cu loc la masa in sala
  • Fara loc: 54 de lei
Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!
Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.
Copiii sub 7 ani au acces gratuit.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM.


Evenimente recomandate

Top