Noutăți și comunicate

Concert The Kids - tribute Robbie Williams in Hard Rock Cafe

23 octombrie 2010
Concert The Kids - tribute Robbie Williams in Hard Rock Cafe
Sambata, 23 octombrie 2010, Hard Rock Cafe si IMIPLACEMIE te invita de la ora 22:30 la concert The Kids, un tribute extraordinar Robbie Williams.

Pretul unui bilet este de 39 lei. Biletele sunt disponibile in retelele myticket.ro, ticketfan.ro, bilete.ro, precum si in magazinele Diverta, Flanco si la Hard Rock Cafe.

The Kids a luat nastere in 2002, la initiativa chitaristului Massimiliano Talpo si a producatorului Marco Pegoraro, aflati in cautarea unei noi forme noi de experienta live. Dupa o perioada de cautari, in trupa este cooptat Simone Galdiolo, personajul perfect pentru interpretarea pieselor lui Robbie Williams.

Plin de carisma, exuberant si mereu dispus la cele mai nebunesti experiente scenice, Simone a fost exact ceea ce cautau cei doi: un entertainer desavarsit. Trupa a prins contur prin prezenta lui Pietro Valente (tobe) si a lui Francesco Giacomelli la bass, acesta fiind detinatorul premiului "Cel mai bun muzician Italian" in anul 2003. A urmat o perioada plina de concerte si turnee, The Kids devenind noua senzatie tribute a Italiei.

In momentul in care Robbie Williams a luat o pauza in cariera, The Kids au facut la fel. Simteau ca le lipseste motivatia de a urca pe scena, idolul lor nu mai transmitea energia care era, de fapt, motorul trupei. Acum, trupa este din nou in turneu, mai puternica si mai energica decat oricand, prestatia exceptionala a lui Simone aducandu-i acestuia titlul oficial de "sosie italiana a lui Robbie Williams", conform fan clubului si site-ului official Robbie Williams.

Eveniment sustinut de Europa FM.

Hard Rock Cafe Bucuresti
www.hardrock.com/bucharest


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă