Noutăți și comunicate

Concert The Doors Alive in Club Capcana, Timisoara

9 decembrie 2018
Concert The Doors Alive in Club Capcana, Timisoara
Duminică, 9 decembrie 2018 sunteţi invitaţi în Club Capcana din Timișoara la un concert al trupei The Doors Alive de la ora 19:00.


https://www.youtube.com/watch?v=FC_ts91jPB8
The Doors Alive este o trupa britanica de tribut considerata ca fiind cea mai apropiata si incantatoare reprezentare a zeilor rock din anii '60, The Doors.

Trupa reuseste sa reproduca intocmai sunetul, aparitia, prezenta si intreaga magie a concertelor The Doors din anii 1960, si duce publicul inapoi in timp in vremea hiturilor "Light my fire", "When the music’s over", "Riders on the storm", "The end" si multe altele.

Solistul de la The Doors Alive surprinde indeaproape infatisarea, atitudinea si vocea "nemuritorului" Jim Morrison, in timp ce colegii de trupa completeaza intregul muzical printr-o asemanare fina cu membrii Ray Manzarek, Robby Krieger si John Densmore.

Aproape fiecare concert The Doors Alive este SOLD OUT, chiar si in unele dintre cele mai prestigioase sali de evenimente din Marea Britanie. In plus, pentru a reproduce intocmai sunetul anilor "60, trupa foloseste instrumentele originale folosite de The Doors, respectiv clapele Gibson G101, chitara Gibson S.G. si bassul Fender Rhodes.
Bilet pre-sale online: 80 lei
Bilet la intrare: 90 lei
Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/246314319264764/


Evenimente recomandate

Top