Noutăți și comunicate

Concert The Dead Ceausescus si Onenightstand in club Capcana

22 februarie 2019
Concert The Dead Ceausescus si Onenightstand in club Capcana
Vineri, 22 februarie 2019, avem onoarea sa ii aducem pe scena din Timisoara pe nemuritorii The Dead Ceausescus, într-un concert LIVE în club Capcana (ex Daos). În deschidere începând cu ora 20:00 va cânta trupa de rock Onenightstand aflata în plin turneu prin țara.



https://www.youtube.com/watch?v=NLIF6oRnIUo
The Dead Ceausescus se autoproclama o tragicomedie într-un singur act, inspirata din "zilele bune" ale comunismului. Aparuta în 2006 formatia nu se considera neapărat un "super grup" ci mai repede o gasca de prieteni afectati de trecut și de politica țării natale, care din când în când se mai aduna de-o distracție.
Intr-o tara in care nici dictatorul nu a murit, nici politia nu a uitat ca a fost militie, The Dead Ceausescus ofera publicului exact ceea ce v-ati astepta de la o trupa de punk rock: dinamism, satira politica, dezordine si haos! Concertele lor sunt completate cu interludii, proiectii video si imnuri din epoca de aur, precum si cu aparitii vocale ale celebrei coana Leana.



https://www.youtube.com/watch?v=F0rzpfDTfhM
In ultimii 7 ani trupa Onenightstand s-a facut auzita si remarcata in underground-ul scenei rock romanesti, prin concerte live, electrizante, fiind singura trupa romaneasca care imbina energia classic rock-ului cu blues si atitudinea punk rock.

Onenightstand isi gaseste radacinile in trupe ca Guns n’ Roses, The Rolling Stones, The Pretty Reckless si Joan Jett, dar si-a rafinat stilul de-a lungul numeroaselor aparitii live, crescand numarul fanilor cu fiecare concert. Primele lansari muzicale s-au concretizat in 2012 sub forma unor Demo-uri, urmate de lansarea single-ului (Dirty Secret) in 2017 iar incepand cu 2018 trupa lanseaza periodic compilatii live din turnee, sub numele de "live bootleg".



Intrare concert: 25 lei
Bilete online: https://www.iabilet.ro/bilete-the-dead-ceausescus-onenightstand-live-punk-in-capcana-39825/
Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/306867173508572


Evenimente recomandate

Top