Noutăți și comunicate

Concert The dAdA in Hard Rock Cafe

19 aprilie 2013
Concert The dAdA in Hard Rock Cafe
Vineri, 19 aprilie 2013, incepand cu ora 20:00, sunteti invitati la Best Covers Night cu The dAdA in Hard Rock Cafe.

Biletele pot fi gasite pe http://www.iabilet.ro si la Hard Rock Cafe la pretul de 30 de lei.

Sprint Media si Bestmusic.ro va invita vineri, 19 aprilie 2013, la concertul trupei The dAdA, care va prezenta cele mai indragite coveruri ale trupelor straine si romanesti, dar si multe piese proprii.
Acum 3 ani, patru baieti talentati si-au unit fortele si ideile muzicale pentru a crea o noua trupa pe masura poftei de distractie a romanilor. Patru personalitati diferite, influente muzicale diverse, moduri de interpretare originale si "out of the box", toate reunite intr-un stil unic. Asa s-a nascut The dAdA, o formatie care canta intotdeauna cu zambetul pe buze, despre viata si problemele unei tari fascinante, cum este Romania. Muzica trupei este reprezentativa pentru stilul de viata al celor patru componenti, obisnuiti sa priveasca lucrurile obiectiv, dar cu o doza mare de optimism si lejeritate.
In repertoriul lor, pe langa piesele proprii cu influente pop, rock, reggae si rock, se regasesc si o multime de cover-uri, interpretate in acelasi stil inedit. Concertul se va desfasura sub titulatura de Best Covers Nights.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top