Noutăți și comunicate

Concert The dAdA in Club Live din Bucuresti, 5 aprilie 2014

5 aprilie 2014
Concert The dAdA in Club Live din Bucuresti, 5 aprilie 2014
Sambata, 5 aprilie 2014, esti invitat la o seara deosebita, cu muzica live de calitate, Live Music Night, oferita de trupa The dAdA in Club Live.

Adresa Club Live : Strada Turturelelor, Nr. 11, București.



The dAdA aduce un stil curajos si personal, atat prin mesajele pieselor (pline de ironie si umor), cat si prin liniile melodice care imbina creativ stiluri muzicale diverse pentru a defini un stil unic, out of the box, intr-un cuvant, dAdA. The dAdA canta cu zambetul pe buze despre viata si despre probleme chiar si de ordin social intr-o tara etern fascinanta precum Romania. Cei patru baieti vor sa descreteasca, intr-un mod nebun, sincer si relaxat, fruntile din ce in ce mai incretite ale romanilor.

Biletele pentru concertul The dAdA din Club Live pot fi gasite online pe http://www.iabilet.ro, la pretul unic de 15 de lei (biletele nu includ loc la masa). Pentru informatii si rezervari, sunati la 0725415465. Accesul in locatie se realizeaza incepand cu ora 22:00.

Sprint Media Group a deschis cel mai mare club de muzica Live din Romania, incepand cu luna februarie, aducand un concept inovator si o experienta noua tuturor bucurestenilor, alaturi de tehnologie de ultima generatie pentru a asigura un act artistic de calitate. Club Live (str. Turturelelor, nr 11) va fi gazda perfecta pentru iubitorii de muzica live, care vor avea parte de cele mai tari concerte si petreceri.



Partenerii media ai acestui eveniment sunt: Europa Fm, Libertatea, Hit Music Channel, EVZMonden, roevents.ro, Radar de Media, Top Romanesc, Hotnews, Bestmusic.ro, Maximumrock.ro, Blitz Tv, Romania Libera, Manager express, Academia Catavencu, eva.ro, ziare.com, cinemagia.ro, 220.ro, iconcert.ro, maximumrock.ro, trilulilu.ro, sapteseri, Ziarul Ring, mixtopia.ro, inoras.ro, urban.ro, zonga, port.ro, infomusic.ro, orasulm.eu, letsrock.ro, rockstage.ro, musicnights.ro, artasunetelor, concerte-azi.ro.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top