Noutăți și comunicate

Concert The Animals la Iasi

12 mai 2012
Concert The Animals la Iasi
Sambata, 12 mai 2012, legendara trupa The Animals va sustine un concert extraordinar la Casa de Cultura a Studentilor din Iasi.

Biletele s-au pus in vanzare prin Reteaua Eventim (magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti ), online pe eventim.ro si la Casa de Cultura a Studentilor. Pretul unui bilet este :
Categoria I (VIP): 75 de lei
Categoria II: 60 de lei
Categoria III: 40 de lei

Infiintata in anul 1963, trupa The Animals a facut istorie in rock-ul mondial cu hit-urile "The House of The Rising Sun", "We Gota Get Out of This Place" si "Don't Let Me Be Misunderstood. In anul 1964, formatia a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame.
Dupa succesul concertului din 2011, la Bucuresti, trupa The Animals revine in Romania pentru a sustine un show memorabil la Iasi.

Din componenta actuala fac parte doi membri originari ai trupei: John Steel si Mickey Gallagher (care a colaborat cu The Blockheads, Paul McCartney, The Clash, Eurythmics ). Alaturi de ei, pe scena vor urca: Danny Handley (Spencer Davis, Bobby Elliott, Rick Lee) si Peter Barton (Boomtown Rats Roberts & Crowe - Wayne Fontana's Mindbenders).

Accesul publicului in locatie se realizeaza incepand cu ora 20:00.

Hit-urile The Animals care au facut istorie pot fi urmarite aici:

http://www.youtube.com/watch?v=LUpBSvN1a50&feature=list_related&playnext=1&list=AL94UKMTqg-9A9ssTo6L2Hu7_wI_Q-V5QZ


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă