Noutăți și comunicate

Concert The Amsterdams in Club EL Grande Comandante

7 august 2009
Concert The Amsterdams in Club EL Grande Comandante
Vineri, 7 august 2009, trupa THE AMSTERDAMS va urca pe scena amplasata la nivelui doi al clubului EL GRANDE COMANDANTE din strada Viitorului nr. 26. Concertul va incepe la ora 22:00.

Cartea de vizita a trupei The Amsterdams cuprinde un ansamblu bogat de genuri muzicale abordate: post punk/indie power pop.
Trupa, la momentul actual, este formata din :
Andrei Hategan (solist principal),
Ovidiu Bejan (chitara,vocea doi),
Augustin Nicolae (chitara bass,voca doi),
Andrei Ungureanu (chitara) si
Vlad Stoica (tobe).

Trupa a luat fiinta in vara anului 2005, fiind fondata de Andrei Hategan si Andrei Ungureanu. Spre sfarsitul anului, trupa si-a marit componenta, Dan Olaru si Vlad Stoica alaturandu-se celor doi. Numele trupei are o puternica incarcatura afectiva si reprezinta expresia libertatii spiritului in toate sensurile. Cuvantul "The" a fost adaugat pentru a marca unicitatea trupei, atat din punct de vedere muzical cat si din punctul de vederea al mesajului transmis prin soundul lor.

Trupa s-a impus incet dat sigur, si s-a facut remarcata pe scenale a mai multe festivaluri: 3rd edition of UnderLondon Fest in Bucuresti, The Stufstock 5 Festival in Vama Veche, Dublin Castle in Londra, Europa Vox Festival, in Clermont-Ferrand, Franta.
El Grande Comandante face parte din brandul El Comandante, retea de cluburi in care se regasesc alte doua locatii renumite pentru muzica de calitate si atmosfera incendiara: El Comandante Estudiante si El Comandante Vama Veche. De asemenea, clubul dispune si de un yacht cu vele de ultima generatie la bordul caruia echipajul specializat, organizeaza petreceri si croaziere de neuitat, urmand acelasi indemn revolutionar: "Party para la resistencia!".

Rezervari: 0728556044


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă