Noutăți și comunicate

Concert Testament la Arenele Romane din Bucuresti

12 august 2014
Concert Testament la Arenele Romane din Bucuresti
Marti, 12 august 2014, pentru prima dată în București, legendara trupa Testament va susține un concert de excepție la Arenele Romane.Cunoscută ca una dintre cele mai populare formații americane de metal, Testament a fost printre primele trupe care a ajuns în mainstream, odată cu lansarea discului Big Four of Thrash. Cei care au pus bazele trupei au fost chitaristul Eric Peterson și vărul sau, vocalistul Derrick Ramirez, în anul 1983, în San Francisco Bay Area, activând inițial sub numele de Legacy.

Toate ingredientele vitale care au făcut trupa Testament să exceleze vor fi prezente în super-show-ul de la București: growl-ul lui Chuck Billy, virtuozitatea lui Alex Skolnick la chitară, acordurile amețitoare ale lui Eric Peterson, Gene Hoglan la tobe ( supranumit "ceasul atomic") și Steve Di Giorgio, recunoscut pentru abilitățile sale remarcabile la bas. Cu alte cuvinte, se anunță o vara incendiară în care iubitorii de thrash metal vor fi răsplătiți cu un concert exploziv și plin de surprize.

Accesul publicului se va permite de la ora 18:00, iar concertul va începe la ora 19:30. Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim și online pe http://www.eventim.ro, la prețul de 92 Ron.

Mai mult decat atat, Phoenix Entertainment a pregatit un pachet special pentru cumparatorii care vor achizitiona bilete la ARTmania Festival Sibiu 2014. Acestia vor avea parte de o reducere de 10 ron la concertul Testament, doar in conditiile in care isi cumpara simultan ambele bilete direct de la sediile Eventim din Bucuresti, Cluj, Ploiesti si Timisoara.

- Sediul Eventim Bucuresti: Str.Polona, Nr.15, Sector 1;
- Sediul Eventim Cluj: Stadionul Cluj-Arena (Casa de bilete a stadionului);
- Sediul Eventim Timisoara : Str. Marasesti, Nr. 2 (Casieria Teatrului National Timisoara);
- Sediul Eventim Ploiesti: Casa de Bilete a Stadionului Ilie Oana Strada Stadionului, Nr. 26.

Oferta este valabila pana la data de 1 August, 2014!

Sursa : Phoenix Entertainment


Evenimente recomandate

Top