Noutăți și comunicate

Concert TEN YEARS AFTER si RIFF la Sala Palatului Bucuresti

22 februarie 2010
Concert TEN YEARS AFTER si RIFF la Sala Palatului Bucuresti
Luni, 22 februarie 2010 sunteti invitati in Sala Palatului la un concert al trupei TEN YEARS AFTER de la ora 19:00. In deschidere vor canta cei de la RIFF.

Pretul unui bilet este de 50 - 150 lei.

Dupa organizarea exceptionalului concert cu Chris Norman din 15 noiembrie 2009 de la Bucureti, 3500 de bilete vandute si o sala in delir, agentia Vreau bilet va propune un nou eveniment remarcabil. Am invitat la Bucuresti unul dintre grupurile din elita mondiala a muzicii rock: TEN YEARS AFTER. Pentru prima oara vom asculta o trupa care a cantat la cel mai important festival de rock organizat vreodata, Woodstock Music and Art Festival 69, care prin recitalul sustinut acolo au facut istorie. Piesa I'M GOING HOME, in versiunea live din festival, a devenit una din cele mai bune piese de rock si o adevarata lectie de chitara pentru generatii de muzicieni.

In data de 22 februarie 2010 la Sala Palatului Bucuresti TEN YEARS AFTER vor canta toate hit-urile lor: LOVE LIKE A MAN, I'M GOING HOME, GOOD MORNING LITTLE SCHOOL GIRL, I CAN'T KEEP FROM CRYING, SOMETIMES, HEAR ME CALLING, WORKING ON THE ROAD, 50000 MILES BENEATH MY BRAIN, CIRCLES, YOU GIVE ME LOVING. ..

Cei trei muzicieni LEO LYONS, RIC LEE si CHICK CHURCHILL din formula initiala a trupei il au alaturi de ani buni pe JOE GOOCH, un chitarist de exceptie si solist vocal rafinat. TEN YEARS AFTER isi mentin prospetimea, concertele lor fiind o explozie de viguare si un regal interpretativ, trupa sustine recitaluri in intreaga lume, este capul de afis al festivalurilor si concertelor de blues-rock.

In concertul de la Bucuresti este invitat si grupul RIFF, exponent al rock-lui romanesc, crescut sub influenta generatiei de muzicieni de la Woodstock. Recent grupul RIFF i-a lansat cel de-al zece-lea album, AMBUSCADA, intr-un turneu national intitulat TU HOTARASTI CE MUZICA ASCULTI! www.riff-grup.ro

FLORIN SILVIU URSULESCU, prestigios cronicar muzical si promotor al rock-ului de calitate la Radio Romania Actualitati, este prezentatorul concertului.

Bilete au costuri cuprinse intre 50 si 150 lei si sunt disponibile in reteaua magazinelor Vreau Bilet din Unirea Shopping Center et. 2, Pasajul Universitatii - Agentia Trident Touring, la Sala Palatului si online prin www.vreaubilet.ro


Evenimente recomandate

Top