Noutăți și comunicate

Concert Temple Invisible, Tomma Alistar si Ghost of 3.13 in Club Control

20 decembrie 2014
Concert Temple Invisible, Tomma Alistar si Ghost of 3.13 in Club Control
Sambata, 20 decembrie 2014, trio-ul Temple Invisible revine pe scena din Club Control, cu ocazii lansarii primului lor material discografic: Ep -ul "ENTER_". Ilustratia vizuala din timpul concertului Temple Invisibla va fi sutinuta de catre VJ-ul Aural Eye. Evenimentul este completat de două proiecte bucureștene incitante Tomma Alistar și Ghost of 3.13.

Fb event
Club Control/ Sala Berlin - Str. C-tin Mille, nr. 4
http://www.facebook.com/clubcontrol



Temple Invisible este proiectul muzical de dark-synth-pop experimental compus din Irina Bucescu, Costas Ivanov si Daniel Olteanu.

Trio-ul Temple Invisible s-a făcut remarcat rapid atât pe plan național și cât și la nivel intenațional, materialele lor având parte de recenzii pozitive și aprecieri din partea presei străine de specialitate.

Temple Invisible difuzeaza un amestec unic de influente electronice si genuri muzicale cu un simt clasic al compozitiei.

De la lansarea single-lui de debut "˜Disappearance' in luna mai a acestui an, trupa a avut un an cu adevarat plin. Fie ca ne referim la concertele din Bucuresti, fie la concertul de pe scena principala a festivalului Electric Castle, fie la numarul crescand de fani din intreaga lume, putem afirma cu certitudine faptul ca trupa este intr-un crescendo pozitiv pe scena autohtona muzicala, dar mai ales pe cea internationala.

In octombrie 2014 au lansat al doilea single din cariera "˜Collide'.O posibila definitie ar fi melanjul de beat-uri electronice, teme de chitara psihedelice, elemente simfonice, synth-goth din anii '80 cu trip-hop toate in acord cadent cu clasicul sound post-industrial.

Ep-ul "˜ENTER_' contine, pe langa cele doua single-uri deja lansate ("˜Disappearance' si "˜Collide'), inca trei compozitii originale. La fel ca si in cazul single-rilor Temple Invisible au optat sa inregistreze si sa produca piesele in propriul studio de acasa, aplicand tuturor compozitiilor un touché aparte.

Temple Invisible descrie Ep-ul "˜ENTER_' ca fiind o vibratie a iubirii absolute de muzica si a nevoii de identificare a personalitatii artistice.

Ep-ul Temple Invisible "˜ENTER_' poate fi ascultat aici "” http://TempleInvisible.lnk.to/Enter_
https://soundcloud.com/templeinvisible
http://www.facebook.com/pages/Temple-Invisible/579609328767896

"Imagine if Daughter went '80s goth or a more psychedelic Portishead and you'll probably land in the ballpark of Temple Invisible" "” The Line Of Best Fit

"Paving the way in electronic music" "” Hunger Magazine

"The crushing intensity of their music comes equipped with a redemptive, blissful edge" "” Clash

"Irina's vocals draw you in with a dangerously smooth delivery of tone while the accompanying electro beats and synth sounds deliver wave after wave of hedonistic pleasure" "” Subba-Cultcha.com

"Collide features breathy, trip hoppy vocals courtesy of Irina Bucescu; protuberant, distorted bass lines of which Colin Greenwood could be proud; a built-up breakdown that sounds not unlike Björk fronting Blue Lines-era Massive Attack" "” Dots & Dashes



Tomma Alistar este un proiect solo care poate fi incadrat (si) in zona muzicii electronice. Desi sound-ul Tomma Alistar este definit de bass, beat si dans, isi fac loc usor si interventiile dulci-nostalgice sau temele simpliste, dar pline de caracter.

Varianta cu live band isi propune sa scoata automatismul din productiile electronice si sa aduca naturaletea "cantatului" cu tot cu imperfectiuni. Lui Tomma i se alatura pe scena muzicieni care vin din alte lumi, fie ca e vorba de clasica, jazz sau experimental. El a performat alaturi de Raluca Stratulat (vioara), Paul Turcu (chitara, synth) si Doru Diaconu (percutie electronica).

https://www.facebook.com/tomma.alistar
https://soundcloud.com/tomma-alistar
http://www.youtube.com/watch?v=TzQV7fcBIrs



Mihai Costea, alias The Ghost Of 3.13 a început să se joace cu producția muzicală în jurul anului 2004 și din 2008 lansează muzica pe netlabel-ul Sociopath Recordings, iar în 2013 apare primul album în format fizic prin label-ul Mozyk. Este influențat de artiști precum The Flashbulb, Kettel, Aphex Twin, Deaf Center și Venetian Snares, iar muzica lui poate fi descrisa ca un mix între ambiental modern-classical, Idm și glitch.

http://www.facebook.com/pages/The-Ghost-Of-313/213846208649763
https://soundcloud.com/the-ghost-of-3-13



Parteneri media:

Music Channel, Eclecticfm.ro, Gold Fm, Rock Fm, Radio România Cultural, Radio România București, Romanian Rock Radio, Radio Trib, RadioIndieGen.ro, ȘapteSeri, Zile si Nopti, Dilema Veche, Jurnalul Național, Romania Libera, Sunete, Academia Catavencu, Adevărul, Vice, Decât o Revistă, BeWhere, Arte și Meserii, Ziarul Studențesc Carevasăzică, IQads, Feeder, Veioza Arte, Metropotam.ro, InfoMusic.ro, Musicnights.ro, Urban.ro, Bestmusic.ro, b365.ro, 9am.ro, Modernism.ro, Tonight.eu, Anyplace.ro, iConcert.ro, Gingergroup.ro, Orasulm.eu, JurnalRock, RockOut, Rockstage.ro, MaximumRock, alternativ.ro, muzicabuna.ro, studentie.ro, Mixtopia.ro, sub25.ro, subAsfalt.ro, 121.ro, hotcity.ro, kudika.ro, getlokal.ro, afterhours.ro, vinsieu.ro, letsrock.ro, bestial.ro, rockout.ro, RoEvents, BucharestExpat.com, InYourPocket, , nineoclock, romania-insider.com, cooperativaurbana.ro.


Evenimente recomandate

Top