Noutăți și comunicate

Concert Taxi la Hard Rock Cafe din Bucuresti, 10 aprilie 2014

10 aprilie 2014
Concert Taxi la Hard Rock Cafe din Bucuresti, 10 aprilie 2014
Joi, 10 aprilie 2014, trupa Taxi revine la Hard Rock Cafe in cadrul unui concert organizat si prezentat de Bestmusic.

Hard Rock Cafe București - Sos. Kiseleff, Nr. 32, Parcul Herastrau http://www.hardrock.com/bucharest



Fondata in 1999, trupa a reprezentat Romania la Eurovision cu piesa "Luna", moment ce i-a adus si renumele printre ascultatorii romani. Tot in anul 2000 au lansat si albumul "Trag un claxon", un succes la acel moment in industria muzicala de la noi, mai ales datorita single-ului "Jumatatea mea". In 2004 a aparut albumul Politica, un material satiric remarcat prin piesa "Aici sunt banii dumneavoastra".

In 2007 a fost lansat albumul "Romantica", ce contine 12 piese de dragoste, dar si colaborari cu nume precum Cheloo, Dax, Mihaela Radulescu si multi altii. In ultimii Taxi a sustinut numeroase concerte in tara si in strainatate, iar cel mai recent album, "Cele doua cuvinte", a fost foarte bine primit de public.

Cei care doresc sa participe la concertul din Hard Rock Cafe isi pot achiziona bilete online (http://www.iabilet.ro sau http://www.bestmusic.ro/bilete) sau de la Hard Rock Cafe la pretul de 60 lei (loc la masa in sala) sau 80 lei (loc la masa in fata scenei).

Pentru cei care nu vor mai prinde bilete, concertul va fi transmis live pe Smart Tv-urile Samsung prin aplicatia Seenow.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top