Noutăți și comunicate

Concert Taxi la Hard Rock Cafe, București

30 mai 2019
Concert Taxi la Hard Rock Cafe, București
Joi, 30 mai 2019, sunteți invitați de la ora 21:30 la Hard Rock Cafe la un concert excepțional susținut de trupa Taxi. Prinde-ţi centura de siguranţă şi aliniază-te la startul unei curse printre hituri - "Jumătatea mea", "Cele două cuvinte", "Eşti iubibilă" şi multe alte piese celebre, pline de umor şi ironie, marca Dan Teodorescu!


Despre Taxi

În al 20-lea an de activitate al trupei TAXI, aceasta are în portofoliu peste o mie de concerte, o prezenţă la Eurovision, opt albume, multe clipuri şi nenumărate hituri. Liniile melodice revigorante şi versurile imprevizibile, romantice și/sau ironice, transformă orice recital al trupei într-o experienţă memorabilă, de la care pleci cu fruntea descreţită şi cu refrenele pe buze.

Vino la evenimentul TAXI din Hard Rock Cafe, de la ora 21.30, pentru a cânta hit după hit şi a te bucura de reîntâlnirea cu una din trupele tale preferate, într-o atmosferă unică!


Detalii bilete și locație

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au următoarele preţuri:
  • VIP: 90 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)
  • Acces General: 65 de lei, cu loc la masa in sala

Sunt disponibile si bilete fara loc la pretul de 65 de lei.

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32. Locatia dispune de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by MAGIC FM


Evenimente recomandate

Top