Noutăți și comunicate

Concert TAXI in Joy Pub din Bucuresti

12 noiembrie 2011
Concert TAXI in Joy Pub din Bucuresti
Sâmbătă, 12 noiembrie 2011, sunteți invitași la un concert TAXI în Joy Pub din București. Concertul este organizat în urma unui sondaj realizat pe Facebook.

Adresa Joy Pub : Strada George Enescu, Nr. 25, București.

Rețeaua socială Facebook este un excelent instrument de comunicare cu publicul, pe care TAXI îl folosește permanent. Multe întâmplări din viața trupei TAXI se leagă de Facebook, inclusiv lansarea megahit-ului "Cele două cuvinte".

Recent, TAXI a făcut un sondaj pe Facebook, întrebându-și cei peste 23 000 de fani în ce orașe ar dori să concerteze. Pe primul loc a ieșit Focșani, apoi Iași, iar pe locul trei București.

Ca atare, TAXI va pleca la Focșani în ianuarie pentru a serba ziua liceului "CNU Focșani", unul dintre locurile de suflet pentru trupa TAXI, unde liceenii sunt fani declarați.

Săptămâna viitoare, pe 19 noiembrie 2011, TAXI va ajunge la Iași, în club Hand. În deschidere va cânta unul dintre cei mai mari fani ai trupei, Cosmin Vaman.

În această săptămână, TAXI a programat un concert în spațiul intim și prietenos din proaspăt rebranduitul Joy Pub. Locurile sunt limitate.

TAXI dorește să mulțumească în acest fel comunității Facebook, care susține trupa în mod constant și contribuie la promovarea pieselor sale. La începutul lunii decembrie, TAXI va lansa un nou videoclip.

Suraa : Gala PR


Evenimente recomandate

Top