Noutăți și comunicate

Concert Tarja Turunen –Final Tour 2012 la Sala Palatului

23 ianuarie 2012
Concert Tarja Turunen –Final Tour 2012 la Sala Palatului
Au mai ramas doua zile pana miercuri, 25 ianuarie 2012, zi in care Sala Palatului va gazdui mult asteptatul concert al reginei metalului finlandez in Bucuresti Tarja Turunen "Final Tour 2012" incepand cu ora 20:00.

Pretul biletelor este:
Categoria 1: 195 lei
Categoria 2: 145 lei
Categoria 3: 115 lei
Categoria 4: 95 lei
Categoria 5: 75 lei

Avand in vedere ca este ultimul concert al Tarjei in Romania in urmatorii 5 ani de zile, artista a anuntat ca o sa aiba un program muzical prelungit. Astfel, solista va canta 19 melodii, 5 dintre ele fiind in varianta acustica.
In deschiderea concertului vor canta doua trupe de metal din Italia: Sylpheed si Scala Mercalli.

Tarja Turunen este cantareata, compozitoare si pianista de origine finlandeza binecunoscuta pentru participarea sa ca solista in cadrul celebrei formații de metal simfonic, Nightwish. Dupa ce a parasit trupa, a lucrat la cariera ei solo si foarte rapid a devenit un nume pe scena muzicala a metalului international. Tarja este o artista exceptionala care are abilitatea de a combina duritatea rock-ului cu blandetea muzicii clasice.

Biletele concertului se gasesc in reteaua Eventim- magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti, Sala Palatului si online pe eventim.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă