Noutăți și comunicate

Concert Tarja - Regina rock-ului simfonic - la Sala Palatului din Bucuresti

4 noiembrie 2014
Concert Tarja - Regina rock-ului simfonic - la Sala Palatului din Bucuresti
Marți, 4 noiembrie 2014,  Tarja Turunen, supranumită Regina rock-ului simfonic, concertează la Sala Palatului, în cadrul turneului mondial Colours in the Road, prilejuit de promovarea celui mai recent album al solistei, intitulat Colours in the Dark.



Abumul Colours in the Dark a fost primit cu entuziasm de fani, dar și de presa de specialitate din toată lumea, care l-a declarat în unanimitate "cel mai bun material al artistei de până acum". Cel care se face responsabil pentru mixajul albumului este nimeni altul decat Tim Palmer. Acesta a lucrat cu nume grele din domeniu, precum Mark Knopfler, Robert Plant, Pearl Jam, David Bowie, Jason Mraz si multi altii. Compozițiile și aranjamentele orchestrale, dar mai ales vocea de aproape 3 octave a sopranei au încântat fanii, care se așteaptă să o vadă din nou pe Tarja pe podiumurile de premiere internaționale.

Tarja Turunen este iubită de publicul din România pentru vocea sa incredibilă și pentru uimitoarele performațe live. Artista finlandeză a concertat de mai multe ori în țara noastră, ultima dată în 2013, show organizat, ca și de aceasta data, de Phoenix Entertainment.

Anul acesta, Tarja va aduce pe scena Salii Palatului un show complex, in care instrumentele clasice se vor imbina armonios cu chitara electrica, cu basul, dar si cu tobele spectaculosului Mike Terrana. Printre muzicienii de elita pe care aceasta ii va avea in spate, se numara si violoncenistul Max Lilja, fost membru Apocalyptica.

Soprană lirică, pianistă și compozitoare, Tarja Turunen a fost vocea emblematica a celei mai iubite trupe de rock metal simfonic, Nightwish. După ce a părăsit band-ul, în 2005, a dezvoltat rapid o carieră solo de succes, devenind una dintre cele mai cunoscute voci feminine ale rockului international. Tarja este o artistă excepțională care are abilitatea unică de a combina duritatea rock-ului cu suavitatea muzicii clasice.

Dacă iubești muzica de cea mai bună calitate și actul artistic desăvârșit, dacă vrei să asculți piese care au facut-o celebra, dar și piese de pe noul album, nu rata oportunitatea de a o întâlni pe complexa artistă, într-un show live impresionant: Tarja - Colours in the Road World Tour 2014! Marți, 4 noiembrie, ora 20.00 la Sala Palatului - Un show care îți va colora universul!



Biletele se găsesc în rețeaua Eventim - magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online pe http://www.eventim.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top