Noutăți și comunicate

Concert Tapinarii si Fara Zahar in Club Puzzle din Bucuresti

28 noiembrie 2013
Concert Tapinarii si Fara Zahar in Club Puzzle din Bucuresti
Joi, 28 noiembrie 2013, sunteti invitati in Club Puzzle la un concert cu doua trupe de muzici fara limite cand vine vorba de ironie si umor sanatos: Tapinarii si Fara Zahar.
Acces pe baza de bilet: 25 de lei.

Rezervari si info la telefon: 077 21 600 31 sau http://liveinpuzzle.ro/rezervari
Adresa Puzzle Cafe Bistro & Live Events : Piata Victoriei - Calea Victoriei 155, bloc D1, tronson 6, parter, Bucuresti, http://liveinpuzzle.ro, http://facebook.com/liveinpuzzleTapinarii - voce groasa Cosmin Covei, voce subtire Adrian Tanase, activeaza in duo de folk-alternativ din 2000. Sunt singura trupa care are un turneu national Anti-Valentine's Day, au avut un videoclip interzis la un post TV muzical si au 9 materiale discografice (cel din urma, "Visul Romanesc" a fost lansat anul acesta) si, cumva, fara sa-si dea seama, au ajuns sa fie cantati pe stadioane de galeria Steaua.
Un extras de pe albumul nou: "Pentru toata noaptea"
http://www.youtube.com/watch?v=VprkhdQDIrkFara Zahar - trupa de muzica si umor, abordand mai multe genuri muzicale (hip hop, folk, rock, latino) pe versuri comice, de satira sociala, cu teme inspirate din viata satului. Stilul formatiei se construieste parodiind mediul rural in contextul tendintelor vremii, trasate de posturile de televiziune: mondenitati, telenovele, stiri cu crime și violuri, manelism etc. Bobo Burlacianu si Bobi Dumitras sunt moldoveni de Dorohoi si nu-si uita nici graiul si nici atitudinea cand urca pe scena!
Fragment video: "Neamul lui Penes Curcanul"
http://www.youtube.com/watch?v=1Uw4nQlbUu0


Impreuna, Tapinarii si Fara Zahar construiesc un show de muzica, umor si stand-up pe care nu trebuie sa-l ratati!

Ca suma a prieteniei muzicale intre Tapinarii si FARA Zahar - The MF song - are si videoclip!
http://www.youtube.com/watch?v=_i2G_u4suJEvenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă