Noutăți și comunicate

Concert Tangled Thoughts of Leaving, Solkyri si Nava Spatiala in Question Mark

23 mai 2015
Concert Tangled Thoughts of Leaving, Solkyri si Nava Spatiala in Question Mark
Sambata, 23 mai 2015, sunteti invitati de la ora 21:00 in Question Mark la concertul Tangled Thoughts of Leaving din cadrul turneului european de promovare a celui de-al doilea album, "Yield to Despair". Invitati: Solkyri (Australia), suport local: Nava Spatiala.

Support: 20 RON. *Suportul reprezinta o donatie voluntara a persoanelor fizice si este destinat in exclusivitate artistilor.



Bilete prin Eventbook.ro: http://eventbook.ro/event/concert-tangled-thoughts-of-leaving-question-mark

Biletele fizice pot fi cumparate si de la Librăria Engleza "Anthony Frost" (Calea Victoriei nr. 45) sau de la Libraria Franceza "Kyralina" (George Enescu nr. 8) sau comandate online cu livrare prin curier oriunde in tara.

RVSP: https://www.facebook.com/events/320687094793935/



Tangled Thoughts of Leaving sunt o trupa de post-metal din Perth ce a debutat in 2008, odata cu lansarea EP-ului “Tiny Fragments”. Bine primit de catre public, aceasta a fost doar primul pas al australienilor inspre o serie de peste 100 de concerte ce au urmat pe coasta de Vest a Australiei.

Show-urile lor, intense si pline de enegie, au atras nu doar atentia fanilor dar si a organizatorilor, ajungand astfel sa imparta aceeasi scena cu trupe ca Nadja sau Karnivool.

In 2011, lanseaza albumul de debut, “Deaden the Fields”, ce poate fi catalogat ca o opera de arta plina de intensitate, emotie si complexitate.

Cel de al doilea album al trupei, “Yield to Despair”, a fost lansat in luna Aprilie a acestui an si poate fi ascultat pe pagina de bancamp a trupei.

Virtuali pe:
http://www.tangledthoughtsofleaving.com/
https://www.facebook.com/TangledThoughtsOfLeaving



Solkyri sunt o trupa de post-rock din Sydney ce a debutat in 2011 odata cu lansarea EP-ului “No House”. In urma acestui disc au urmat concerte alaturi de trupe locale ca sleepmakeswaves, Laura, Tangled Thoughts of Leaving sau Meniscus, reusind sa devina una din cele mai importante trupe de rock instrumental din Australia.

In 2013 trupa lanseaza albumul de debut, “Are you my brother?”, urmat, 2 ani mai tarziu, de “Sad Boys Club” ce poate fi ascultat pe pagina lor de bancamp.

Virtuali pe:
http://www.solkyri.com
http://www.solkyri.bandcamp.com
https://www.facebook.com/solkyri



Nava Spatiala sunt un duo de experimental noise/drone/ambient.

Virtuali pe:
http://navaspatiala.bandcamp.com
https://soundcloud.com/navaspatiala
https://www.facebook.com/pages/Nava-Spatiala



Question Mark – Calea Victoriei 48 – 50 (Pasajul Victoria)

Accesul se face din Calea Victoriei. Daca te-ai ratacit, uita-te la ghete si o sa vezi un hublou luminat la nivelul solului prin care te poti uita de sus la ce se intampla in club. Apoi vezi scarile si cum privesti spre dreapta este o usa cu fata lui Jack Nicholson.

Restul … sunt povestile ce iti vor da cu virgula a doua zi.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top