Noutăți și comunicate

Concert Taine, Gothic si L.O.S.T. - Dubla lansare de album - in club Quantic

20 ianuarie 2024
Concert Taine, Gothic si L.O.S.T. - Dubla lansare de album - in club Quantic
Taine, Gothic și L.O.S.T. vor susține sâmbătă, 20 ianuarie 2024, un concert în Club Quantic din București.


Informații despre eveniment

Începutul anului 2024 ne va aduce, la București, un eveniment cu totul special pentru fanii muzicii metal autohtone, este vorba despre o dublă lansare de album și anume : GOTHIC, care lansează ”Underground ”, al 4-lea album de studio din carieră, alături de invitații speciali TAINE, care își vor prezenta live, pentru prima oară, albumul lor "Chaos and Contemplation ", proaspăt lansat în septembrie și L.O.S.T., colegi de generație ai trupelor de mai sus.
Vă invităm la o seară de neuitat, o adevărată confruntare a titanilor muzicii metal din România !

GOTHIC lansează ”Underground”, un album la care se lucrează de peste 2 ani, înregistrat parțial la Consonance Studio - Timișoara și mixat la Haunting Studios (Grecia) de către Nikos Palivos, un foarte talentat producător elen, care și-a dedicat ultimele 7 luni mixajului noului album Gothic. Noul disc al trupei vine încărcat de multe surprize, o evoluție de stil și versuri aproape exclusiv in limba romană, prima tentativă de acest gen a trupei de death metal melodic. Gothic este una dintre cele mai îndrăgite formații de metal din Romania, cu o carieră de peste 30 de ani, multi-premiată, cu o vastă experiență scenică și de turneu (inclusiv o reprezentare a României la Wacken Open Air), având peste 500 de concerte la activ, atât in Europa cât si in afara ei.
https://www.facebook.com/Gothic.Romania
https://www.instagram.com/gothicromania
https://www.youtube.com/GothicRomania

TAINE : la 30 ani de la înființare, formația bucureșteană lansează “Chaos and Contemplation”, cel mai nou album de studio al bucureștenilor. Înregistrat in studioul Taine-Multimedia si mixat/masterizat de Forrester Savell, albumul demonstrează capacitatea trupei de a îmbina stiluri muzicale variate, începând de la metalul anilor 90′, trecând prin zona de progressive, până la fusion, creând o călătorie sonoră care provoacă limitele convenționale. Cu versuri introspective și compoziții puternice, acest album promite să captiveze atât noii ascultători, cât și fanii mai vechi. TAINE a câștigat încă din anii 90′ aprecieri critice pentru muzica lor, care împinge limitele metalului convențional.
https://www.facebook.com/taineband
https://www.instagram.com/taine.ro

L.O.S.T. : cu membri experimentați ai scenei de metal din România, având la activ numeroase premii la festivaluri, apariții radio si tv, trupa L.O.S.T. a reușit, încă de la data înființării (2004), sa aibă un impact rapid în underground, toate concertele fiind reușite, cucerind rapid un nucleu de fani devotați. Cu mai multe albume si single-uri in discografie, ultima piesă, No Soul, lansată fiind în iunie 2023, trupa L.O.S.T. ia în considerare foarte serios înregistrarea unui nou album în viitorul apropiat, iar, până atunci, va așteaptă la super-concertul de sâmbătă 20 ianuarie, la clubul Quantic din București.
https://www.facebook.com/wearelost/
https://www.instagram.com/we.are.l.o.s.t/


Evenimente recomandate

Top